[]

5 yilda 200bin km yi devirebilecek az yakan dizel otomatik

butce de 80-90 bin civari olsun diyelim. hangi arabayi onerirsiniz ?

ben bu arabayi 5 yil kullanmayi planliyorum. duzenli bakimlarini yaptiricam. sifir sorun cok hayali bisi gibi ama mumkun mu bilmek isterim. eger cok hayali birsey diyorsaniz o zaman optimal bir araba da onerebilirsiniz. o cok kucuk polo, yaris, c3 gibi modeller ve ticari araclar disinda her oneriye acigim.


 
bana 5 yil kullanacagim araba bulun allahsizlar.


  • charlotte blanc  (01.06.15 21:58:30) 
vw jetta 1.6 tdi dsg comfortline


  • rentts  (01.06.15 22:03:30) 
2008 de fiat albea aldım. 60 bin kmdeydi. 2006 modeldi. 7 yıldır biniyorum. bakımını aksattım dizel yerine benzin koydum vites telini bile kopardım. sağa sola vurmalarımı saymıyorum bile. değişmeyeni yok gibi. şimdi 385 binde. artmayada devam ediyor.

hiç havalı değil ama sağlam. benimle aynı dönemde daha havalı araba alanlar benim yaptığım kazaların yarısını bile yapmadılar ama arabaları benimkinden daha fazla arıza çıkardı, daha masraflı oldu. demem o ki o paranın yarısına sana daha az masraf çıkarak daha stabil bi araba al. şu ara hangi modeller revaçta bilmiyorum ama 40 45 arasına çok süper arabalar bulabileceğine eminim. fiat evo yi mesela eli yüzü düzgün. az masraflı. hyundaide az masraflı diye biliyorum accent blue şık duruyor.

40 binliraya da iş kurarsın olmadı, elinde bulundurursun. ekonomi dengeli değil, ne olacağı belli olmaz tedbirli olmakta fayda var

eyyorlamam bu kadar
  • zugas  (01.06.15 22:04:38 ~ 22:05:12) 
Babamda cmax var. 170bin civarında. Taş gibi. 1.6 tdci motor tavsiye ederim. Ama ford izolasyonu kötü.


  • intihar etsem de kendime gelsem  (01.06.15 22:18:40) 
2. el audi a3 sedan al az kilometreli. tdi dsg . süper binersin


  • iyidereikizdereispiryolununovitdagimevki  (01.06.15 22:46:01) 
japon malı araba al. onların motoru 1 milyon km kadar dayanır.


  • cekilmis gayfe  (01.06.15 23:07:56) 
toyota corolla sanki bu tanima uyuyor


  • jedilance  (02.06.15 02:38:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.