[]

2015 yilindayiz bu lanet DSG sanziman isi cozuldu mu ?

skoda octavia veya vw golf almayi dusunuyorum ama iste klasik DSG sanziman sikintisi

kimi diyor ki arabayi dikkatli kullan hor kullanma bozulmaz DSG. yok kardesim arabanin agzina sicarak kullanmiyorum ama bence bir araba o fiyata satilyiorsa hafif sert kullanimda da bozulmayacak bir araba olmali.

neyse konu DSG iyi mi kotu mu savasina donusmeden. bu problem cozuldu mu cozulmedi mi ? cozulmediyse

ya mokka ya auris ya da c4 alicam.

 
dikkatli kullanıp napcan dsg zaten otomatik sistem. diyorlar ki vites geçişinde gazdan ayağı çek. lan vitesi ne zaman değişecek bilemion ki milisaniyede vites değişiyo zaten.

2013 ve sonrasındaki serilerde dsg'ler sağlam diyorlar. ben de gittim dsg aldım. kah boşa atıyorum kah manuele alıp yokuş aşağı vitesle yavaşlatıyorum mereti. kar yağdı mı da manuelde yavaşlatıyorum, bir kez çarptım çünkü. :)

Elcevab: bence çözüldü. Ama risk hala var tabi. Bir kere bu şanzıman da diğer şanzımanlar gibi balataya sahip. Balatası bitti miydi manuel gibi ucuza değiştirtemiyorsun. Sonuçta aşınan bir parça, manueldekinin de bir ömrü var, bunun da var. Bunun dışındaki arızalara rastlayacağını sanmıyorum, şahsen garantisi bitsin tüp bile taktıracam araca, gözüm kara.
  • siradisi00  (01.06.15 21:21:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.