[]

Yerinde olsaydınız ne yapardınız sorusu?

Merhaba Arkadaşlar,
Ben yine yerinde olsaydınız ne yapardınız diye bir şey sorucam.
Empati yapıp cevaplarsanız çok sevinirim.
Durum şu: Bir arkadaşım çok iyi bir firmadan iş görüşmesine çağırıldı. Fakat 3-4 gün önce bu firma şimdiki çalıştığı şirketteki üretim müdürleri ile görüşmüşlerdi. İki kız da iyi arkadaş bu arada, ikiside işten ayrılmak istiyor ve dirsek teması çalışıyorlar. Arkadaşım Arge bölümünde, ve genel direktöre bağlı olarak çalışıyor. Fakat üretim müdürleri iş görüşmesin de bana bağlı 4 beyaz yaka var, ikisi ar-geci var diyor (Hiç beyaz yaka bağlı olmadığı halde) Sonra müdür, aynı şirketten benim ar-geci arkadaşın da çağrıldığını öğrenince, ben görüşmede böyle böyle demiştim, ağız birliği yapalım bence iş görüşmesine seni beni karşılaştırmak için çağırıyorlar diyor.
Bu durumda benim arkadaş ne desin görüşmede? Müdürü ezip doğrularımı söylesin, yoksa evet ben müdüre bağlıyım mı desin?
Bu işe alınmasında çok büyük sorun yaratır mı? (Bu arada başvurdukları posizyon satınalma sorumlusu)

Teşekkürler,

 
valla karisik bu isler, ama agiz birligi olmazsa ikisi de alinmaz. alan sirket bu adam kendi sirketini korumaz, yarin bugun bizen de yapar aynisini der. illegal olmadigi sürece agiz birligi yapilmasi gerek derim.


  • kurnaz  (01.06.15 16:06:33) 
Öyle de @kurnaz müdür ona bağlı bir çalışana iş görüşmesine gittiğini söyler mi genelde... guya bu argeci müdüre bağlı ya.
Bizim arkadaş hiç görüşmeye gittiğini bilmiyor da olabilirdi..

  • kismisolungac  (01.06.15 16:52:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.