[]

bana diyet programı yazalım mı?

5 kilo versem süper olur, 7 kilo versem muhteşem olur. birkaç ciddi sağlık sorunumdan ötürü acil kilo vermem gerekiyor fakat yemek yemeyi çok seviyorum. daha önce hiç diyet de yapmadım, insaflı şekilde başlamam gerekiyor, kibrit kutusu büyüklüğüyle falan olmaz.

belki yardımcı olur diye:
lifli gıdalarla beslenmem şart. tavuk etini çok seviyorum, meyvelerle aram çok iyi. sabah müsli yemek istiyorum ama süt kabızlık yapıyor.

aç kalınca anında modum düşüyor, midem bulanıyor. bu çerçevede nasıl bir program önerirsiniz?

yarın başlayacağım diye bugün deli gibi yedim dftasdf

çok teşekkürler

 
bknz: karatay


  • sta  (01.06.15 00:55:40) 
178 boy/70 kg
fütursuzca ekmek ve hamur işi yiyorum, evvela onu kesmem lazım dediğiniz gibi.
kilometrelerce yürüyorum zaten gezerken ama tempolu değil ve yürüdükten sonra da daha fazlasını yiyorum.
evet bol su ve yakın zamanda spora da başlayacağım.
  • sırtçantalı  (01.06.15 00:57:42) 
(bkz: ketojenik diyet)
(bkz: hiit)

  • arnold schwarzeneger  (01.06.15 08:47:49) 
Ciddi ciddi buradakilere mi soruyorsun? Bak arkadaşım, herkesin bünyesindeki değerler farklı, biz nereden bilelim senin değerler nedir, ne alman ne almaman lazım? İnternetteki falan rejim programları da bu yüzden çoğu insanda işe yaramaz. Örneğin protein seviyen düşükse, sen yeterli protein alana kadar istersen 8 tabak yemek ye, vücudun protein alamadığı sürece yine açlık sinyali gönderir protein alma ümidiyle.

Doktorlar, diyetisyenler boşuna mı var? Önce gidiyorsun bir kan tahlili yapıp değerlerine baktırıyorsun, sonra alıyorsun o sonucu iyi bir diyetisyene veriyorsun, sevdiğin yiyecekleri, sevmediğin yiyecekleri söylüyorsun, ne mideni bulandırıyor, bağırsak hareketlerin nedir anlatıyorsun. O diyetisyen de ona göre, sana özel bir program hazırlıyor.
  • iamelf  (01.06.15 13:16:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.