[]

DIY Köşe Lambası Yaptım Nasıl Olmuş

Merhaba

Geçenlerde aklıma gelen fikri icraata döktüm. Fotoğraflarda yeterince iyi çıkmadı ancak ürün fena olmadı. Tüm süreci kendim tamamladım, itiraf ediyim çok başarılı olmasa da kötü olduğunu düşünmüyorum. Size bir danışayım istedim :)

Daha önce tasarladığım benzeri kitaplık çalışmam
www.eksiduyuru.com

 
abi sen ne kadar becerikli ciktin yaa!

guzel olmus. alttaki cicklik detayi cok iyi.

ust tarafi tam anlayamadim, kagit mi kumas mi ust taraf?
  • exlibris  (31.05.15 21:30:04) 
Şöyle ki:

Aydınlatma olarak LED ışık kullandım, verdikleri ışık doğrusal olarak yayıldığı ve kısıtlı bir alanı aydınlattığından, ışığın puslu olarak dağılması ve loş olması için orada fırınlarda kullandığımız yağlı kağıt kullandım.

Kağıtları da ellerimle buruşturup birkaç kat olarak döşedim. Yarı saydam ve buruşuk oldukları için hem ışığı dağıttılar hem de farklı tonlarda renk aldılar.
  • burka  (31.05.15 21:52:23) 
Şu yaptıklarını yapım aşamasını vs. fotoğraflayarak ve hatta mümkünse videoya alarak bir blogda yazsan ya. Biz de nasiplenir, kafamıza eserse yaparız :/


  • kadirgali huseyin olmayan adam  (31.05.15 21:53:58) 
berceste


  • kargn  (31.05.15 21:56:08) 
önceki duyurularınızı da takip ettim, bu DIY işleri elinizden iyi çıkıyor epey. bu lamba da hoş olmuş.

kadırgalı hüseyin'e katılmak için geldim ben daha çok, kitaplık duyurusundaki adım adım anlatışınız falan da çok iyiydi, bu işlerle ufaktan ilgilenmeye devamsa, bir blogda düzenli toparlamaya çalışsanız ne hoş olur. çok profesyonel olmasına gerek bile yok, hem kendinize bir envanter olur, hem de öğrenmek isteyenlere izlemeleri gereken adımları anlatmış olursunuz.

umarım paylaşmaya devam edersiniz buradan da olsa, güzel oluyor izlemesi :)
  • nimberjack  (31.05.15 22:15:54) 
harika olmuş eline sağlık, çok güzel görünüyor :)


  • Tears of Devil  (31.05.15 22:18:03) 
köşe lambası birşeye benzememişte kitaplık iyi olmuş.


  • mrthany  (31.05.15 22:36:37) 
bence kötü olmuş. bok atmak için söylemiyorum. şekilsiz , eğreti duran , bahsettiğiniz farklı ışık efektlerini yansıtamayan bir fotografla sunulmuş.o saksıya su döktüğünüz zaman saksının altındaki deliklerden su sızmayacak mı bu da kumaş zeminin çamurlanmasına sebep olmayacak mı ? yada verdiğiniz su miktarına göre sı parkeye sızmayacak mı ?


  • sanrey  (31.05.15 23:42:26 ~ 01.06.15 05:52:38) 
yav o bitki kaktüs değil mi? seyrek sulanır, az sulanır, sulanınca 2 saat köşede tutarsın çamuru kalmaz.yüce rabbimin hikmeti işte.
lamba da güzel işte yeaa.

  • kargn  (31.05.15 23:47:47) 
Boyle seyler yapiyorsan (kitapligi begendim, lambayi sevemedim) sugru denen malzemeyi tavsiye ederim. Her ise yariyor. Ornek videolar: www.youtube.com


  • disq  (01.06.15 10:40:10 ~ 10:41:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.