[]

Evlenirken kız tarafı neden ağlar?

Gelin, gelinin annesi babası abisi ablası vs. neden ağlıyor? Erkek tarafı neden ağlamıyor? Evlenmek kadın tarafı için üzücü bir şey mi?




 
babasının prensesini elin erkeği alıp götürüyor


  • masa penisi  (31.05.15 21:10:23) 
Kız evlenince kendi evinden çıkar, evlendiği adamın ailesinin kızı olur bir nevi.hatta evlenince "el oldu" falan denir. Tabi geçmişte bu işler daha sertmiş, kayınvalidesi olmadan baba evine yollanmazmış falan filan. Şimdi işler yumuşadı tabi.


  • doxanikee  (31.05.15 21:13:13) 
çünkü evlendikten sonra 'kız tarafı' el gibi oluyor. kızın artık kendi ailesini yok sayıp erkek tarafını tamamen benimsemesi falan bekleniyor.


  • elorelia  (31.05.15 21:13:55) 
eskiden köylerde falan özellikle doğuda kız iş gücü olarak kullanıldığı için önemli bir iş gücünün kaybı ve erkek tarafına geçmesi bu yüzden sanıyorum başlık parası gibi bir şey de alınıyor, geri kalan her şey romantizm


  • limoncello  (31.05.15 21:19:07) 
he canım he el oluyor. o sebebden :D


  • kargn  (31.05.15 21:53:19) 
Bazı yerlerde kız tarafı sevindi mi sanki kız kötüymüş, "sonunda evlenebildi" diye ailesi sevindi sanarlarmış diyerek düğünde oynamazlar.


  • burfak  (31.05.15 21:55:51) 
15 küsür yıl önce dayım evlenmişti. bizim taraftan da ağlamayan kimse yoktu.


  • Gucci  (31.05.15 22:22:21) 
Genelde iki taraftan daha duygusal olan ağlıyor. Bir iki kere erkeğin de ağladığına denk geldim. El olmaktan ziyade, herkesin içinde ağlamak kadın için daha kolay. Kaç tane herkesin içinde ağlayabilen veya ağlamak istese bile bu lükse sahip erkek var ki? Hem karmakarışık bir gün erkek için, bir milyon şeyle ilgileniliyor, duygusal şeyler için fırsat bulunamıyor. DUygulanılan anlarda da bir milyon kişi bakarken ağlanmıyor pek, ağlanası gelse de içeride tutuluyor.


  • aychovsky  (31.05.15 22:26:36) 
Dün erkek kardeşim evlendi, babam hüngür hüngür ağladı. Sevdiğin birisinin artık kendi ailesini kurduğu ve büyüdüğü aileden uzaklaştığı gerçeğinden kaynaklı bence.


  • hadi hadi  (31.05.15 22:38:33) 
benim ablam düğünden sonra ankara'ya taşınacağı için ağlamıştım gelin evden çıkarken. normalde ağlamazdım ama babamı ağlarken görünce dayanamadım.


  • himmet dayi  (31.05.15 22:55:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.