[]

İş Bankası / Öğrenci için Uygun Hesap

Merhaba,

Yazın staj yapacağım ve bir miktar para alacağım aylık fakat şirketin kuralları gereği işbankası hesabı olması gerekiyor. Öğrenciye uygun, hesap işletim ücreti olmayan veya en az, para transfer ücretleri çok uygun olan bir hesap türü var mı. zaten azbuz bir para alacağım o da masraflarla azalmasın.


 
hesap türü olarak vadesiz seçeceksiniz, öyle farklı bir uygulaması yok iş bankasının. öğrenci belgesi olunca hesap işletim ücreti almıyorlardı diye hatırlıyorum, değişmediyse öyledir hâlâ.


  • passion rules the game  (31.05.15 17:58:33 ~ 17:58:44) 
en son hatırladığım öğrenci belgesi götürünce ücretleri geri iade ediyordu iş bankası


  • naif hayvan  (31.05.15 17:58:51) 
öğrenci belgenle git, hesap açarken öğrenci olduğun bilgisini düşsünler aylık aidat alınmaz. zaten havale tarzı işlerle uğraşmazsan kesinti olmuyor. gider herhangi bir şubeden ya da bankamatikten çekersin ücretini.


  • benim adim kerim hepinizi severim  (31.05.15 17:59:01) 
3-4 sene oldu heralde ben iş bankasında hesap açtıralı. Öğrenci belgemi de alarak gidip açtırmıştım. Daha hiç hesap işletim ücreti kesilmedi.


  • new day new life  (31.05.15 17:59:54) 
Sadece iş bankasında var ögrenci hesabı zaten. Diğerleri hep ücret kesiyor iş bankası öğrenci belgesi götürünce kesmiyor. Ayrıca internet bankacılığıda çok iyi.
Kredi kartı alırsan yıllık 20 keserler kredi kartıdan

  • six packsiz  (31.05.15 20:16:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.