[]

Avrupa Gezisi Hk.

Merhabalar!
Biz ailecek [iki tam bir bebek (1,5 Yaşında)] ağustos sonlarında bir gezi planlıyoruz. Rota:
1. Amsterdam (TR'den uçakla gidiş)
2. Brüksel
3. Lille (dayı ziyareti)
4. Paris (TR'e uçakla dönüş)

Lille'e kadar olan kısımda hiç birşey bilmiyoruz. Havaalanından Şehre nasıl gidilir? Nereler gezilmeli, diğer şehirlere tren/otobüs neyle geçmeli? Hangi otelde kalınmalı sizce?
Vs vs...

Konu hakkında bilgi ve tecrübesi olanların fikirlerini alabilirsem müteşekkir kalırım.

Şimdiden teşekkürler.

 
amsterdam havaalanindan (schipol) her 15 dakka da bir tren var amsterdam centraal e. ulasim cok kolay. zaten 20 dakika surmuyor. Kalcak yer olarak da airbnb den bakmanizi tavsiye ederim. daha rahat edersiniz. Delft e yolunuz duserse de haber edin bi kahve icelim.

Bruksele de amsterdam dan trenler var saat basi. ucuz olaniyla iki bucuk, uc saatte ulasabilirsiniz. ( www. highspeedns.nl)
  • uctumdageldim  (31.05.15 15:11:48 ~ 15:14:36) 
Amsterdam havaalanindan trenle rahatlikla gidersiniz. Amsterdam centraal'de ineceksiniz. Bruksel'e ise otobusler var, oldukca uygun. Uygun tren bulmazsaniz otobus ile gidersiniz.
www.megabus.com

  • stavro  (31.05.15 16:02:06) 
bruksel de hicbisey yok tam bir zaman kaybi, onun yerine brugge gitmenizi oneririm amsterdam dan trenle.


  • oscar  (31.05.15 16:51:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.