[]

Atlama ipi önerir misiniz?

sb




 
çamaşır ipi
gelenekseldir ama iş görür

  • belmondo engin  (31.05.15 11:52:44) 
decathlonda domios üretimli 5-6 liralıklar işinizi görür


  • me gusta  (31.05.15 11:54:28) 
vay lan duyuru ne hale geldi

edit: bana ekmek önerin lan duyuru açtım.
  • Tears of Devil  (31.05.15 11:54:38 ~ 11:59:05) 
@Tears of Devil daha önce denenip memnun kalınan bir şey arıyorum. Yoksa ip bulmasını biz de biliyoruz. Tecrübe sahibi insanlardan fikir almak her zaman daha mantıklı.

İp dediğin araç ekmek gibi standart bir şey değil. Malzemesi önemli(deri vs.), boy ayarlanabilmesi önemli, tutma bölgeleri önemli. Her haltı çocuk gibi dalgaya almayı bırakın artık kaç yaşındasınız birader siz.
  • unsuz bir turk dusunuru  (31.05.15 12:39:52) 
önerilik bir şey yok bence, adana çetinkaya'dan 3 tl'ye almıştım, renkli ve plastiksi bir şeydi. tutma yerleri var. öyle işte hala sapa sağlam hatta geçen tutma yerini kesip buzdolabın kapısının kırılan menteşesi yaptım :d


  • felsefeye duyarli insan  (31.05.15 12:59:45) 
Dechatlon'da domyos olanin iki cesiti var, biri biraz daha iyi, 10kusur tl bir fiyati var, isinizi gorur.


  • stavro  (31.05.15 13:24:17) 
Olm önemli olan herşeyi biliyosun işte gidip sorucan boyu ayarlanıyomu diye evet derse alıcan hayır derse almıycan. Yaşım 30. Aradığı malın spesifikasyonlarını bilip yinede sormak nasıl bir kafadır. Gece falan aklına gelmiyomu hacıt? Ben utanır ağlarım gece böyle bi soru sorduğum için. İp atlamayla ilgili sıkıntım yok bende atlıyorum deli gibi ama atlama ipini önermek, dertaiz başına dert almak, bütün kuşları sikmek-bir leyleğin kalması gibi birşey. Yapma...

Çık git mağazaya dayı tutma bölgeleri önemli de, ip malzemesi önemli de, boyu ayarlanabiliyomu de. Ne varsa çıkarırlar önüne. Bikerede kendiniz halledin şu işlerinizi la, ne çok bağımlısınız insanlara. Hayır ip zaten 20 liralık şey, çok ekstreme girersen 3 haneli rakamları bulur ancak, onuda sen alırmısın belli değil... Daha önce çamaşır ipi denedim memnun kaldım ben git al mavi olanından. Bakkala bunun tutma yeri falan deme çıkarır tutturur benden söylemesi.
  • Tears of Devil  (31.05.15 13:27:30) 
Ben şunu öneririm: www.decathlon.com.tr
Sap kısmı hafif ip kısmı nispeten daha ağır araçlar performans açısından daha etkili oluyor.

  • angelus  (31.05.15 13:33:23) 
Sanırım cümlede anlam yada paragrafta anlamda sıkıntı var. Önemli olanı biliyorsun git sor demişsin. Dostum marketin diye bir şey var. Adamlar amerika'da avrupa'da aynı muslukla aynı yerden gelen suyu sana plastik şişelerde onlarca katı fiyata satma başarısına sahip. Gidip bir cihaz alırken sen teknosadaki çalışanların sözlerine göre mi alıyorsun? Adam sana abidik gubidik şeyi bilmeden etmeden kitlemeye çalışıyor. Ben gidip adama "birader bana muazzam bir ip çeker misin" mi diyeceğim? Her zaman bilerek gitmek daha iyidir. Ben de burada tecrübeli arkadaşlara tavsiyelerini sormaya çalışıyorum sonradan pişman olmamak için.

Herifler çamaşır ipi yazmış cevap diye. Eğlenmiyor musunuz gençler? Hem işin gücün olmayan bilmediğin konuya yazıp gereksiz tartışma yaratıyorsun hem de ekşi duyuru ne hale gelmiş çekiyorsun. Hadi hepsini geçtim ekşi sözlük, ekşi duyuru ne kadar büyütüyorsunuz olm siz ya? İnsanların faydalanması için yaratılmış basit ortamlar. Eğer aykırı bir durum varsa moderatör müdahale eder zaten. Kraldan çok kralcı olmayı bırakın. Herkes beyaz türk kesildi başımıza memlekette ya.
  • unsuz bir turk dusunuru  (31.05.15 14:09:11) 
gençler hava güzel
bi çıkın gezin stres atın
:)
  • titiraprap  (31.05.15 14:13:34) 
asduahsfuas adam konuyu beyaz türk'e çekti beyler dağılın :D
çok değişik kafalarda yaşıyosunuz gençler. sırf senin bu güzel kafandan dolayı tavsiyemi değiştirdim, mavi değil sarı çamaşır ipi al. en temizi o.

  • Tears of Devil  (31.05.15 16:20:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.