[]

akcaagac surubu

Nereden almali? Yok mudur bir ucuzu ya da kucuk paketleri? Yurtdisindakilerle Turkiyede stailanlarin tatlari ayni mi peki? Tum bunlari cok merak etmekteyim duyuru sakinleri. Hepinize iyi geceler diliyorum.




 
Macrocenter'da var ama ucuz değil. Tabii ucuzluk kavramı görece bir kavram, bunu da unutmamak lazım.


  • angelus  (31.05.15 02:18:06) 
valla dostum türkiyede oldukça pahalı bir de satılan ürünlerin çoğu sulandırılmış pekmez kıvamında. güney illerinde -antalya, mersin, adanada sanırım turizm yoğunluğundan- groseri marketlerde ve carrefourda görmüştüm. 150 ml şişede 17-18 tl diye hatırlıyorum. sabah pan kek yapıp üzerine krem şanti çırptım yanına çilek koyup üzerine bundan gezdirdim pek bi şeye benzemedi . alt aşofman ve atletle uyanan babama "günaydın john! kendine bi kahve al ahahaahaaa!" diyerek bir mr cingılbört havası yaşamak istemedim mi?

tabiki istedim ama zor dostum zor!
  • hatasızcoololmaz  (31.05.15 02:25:19) 
Kanada'dan kuzenim getiriyordu, buradan alma gereği duymadın o nedenle ama oldukça koyu kıvamı vardı. Alırken koyu kıvamlı olmasına dikkat edin. Metro' da birden fazla markanın var. Küçüğünü bulabileceğinizi düşünüyorum. İyi geceler


  • rakidabalikolsa  (31.05.15 03:02:51) 
The Market Bosphorus'a bak. Ben aldığımda 35 liraydı. Macro'da 60 lira falandı o zaman. Bir de Metro'ya bak orda da kesin vardır.


  • april12th  (31.05.15 03:10:40) 
satilanlarin cogu glikoz surubu.
kanada disinda pek almamak gerek bence.

  • goldentitan  (31.05.15 10:54:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.