[]

iPod tamiri yapan?

30gb iPodum 1 senedir yalnız yatıyor. Kulaklık girişi bozuk. Sola ses veriyor sağa vermiyor. Zorlayınca ikisine de veriyor. Ama bu şekilde dinlemek tam bir işkence...

Tamir yapan birilerini buldum ama ben İstanbul'da olsun istiyorum. Bu kadar bekledim ama hemen yapsın istiyorum. iPodum çok gıcır değil, çok para almasın istiyorum.

Doğubank'ta var mıdır? Sanki duydum böyle bir şey? Ya da tanıdığı olan?

 
dogubank 3. katta iphone/ipod tamiri yapan yerler var ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.


  • JD  (09.09.09 13:39:29) 
internette arastirin biraz, benim creative'de vardi ayni sorun, lehim yapilarak tamir edilebiliyordu ama tabi ipod'un icini acmak kapamak biraz zordur ama eminim onu da anlatan bi site bulursunuz. tabi eliniz de yatkin olacak veya yatkin bir arkadasinia olacak..


  • 1001gecemasallariyla1002gece  (09.09.09 14:21:07) 
duyuruya cevap değil belki ama bu ipodların hepsi böyle. benim de ipod minimde aynı kulaklık sorunu var. bi düzgün yapamıyorlar şunlaır.


  • holly golightly  (09.09.09 14:35:30) 
tamir edecek bi yer hakkında bi şey diyemeyeceğim ama 1001gecemasallariyla1002gece'nin söylediklerine ek olarak bi şeyler söyleyeceğim kendiniz tamir etmek isterseniz.

ben önceden araştırmıştım youtube'da nasıl tamir edilebilecekleri anlatılıyor, çok da basit şeyler. yanlış hatırlamıyorsam lehim'le hiç işimiz yok bunu yaparken, eskisini çıkarıp yenisini takıyorsunuz. ebay ve benzeri sitelerde bu yedek parçaları çok ucuza da bulabiliyorsunuz. hatta bir de yeni batarya alıp takarsanız o ipod ne güzel olur :)
  • anoktak  (09.09.09 15:23:58) 
aynısını dediler lehimle olur filan diye. elim yatkındır filan ama videolarda baktım. penayla filan açıyorlar ama ben açamadım. ancak biraz aralayabildim ki ondan da gördüm ki kön ve arka kapak komple ayrılmıyor. içindeki parçayı satan birini de bulmuştum ama istanbulda değildi. hoş alsam takamam ben.
bataryası filan da iyi bu arada. yani başka hiçbir problemi yok.

ben şu doğubank'a bi gideyim en iyisi.
  • supergirl  (09.09.09 15:34:51) 
www.girisimservis.com

ipod yetkili bayisi, yer beşiktaş.
  • demirlisomya  (09.09.09 16:40:33) 
@demirlisomya: burası çok tuzluymuş. yaptırdıktan sonra üstüne bol bol su içmek lazım.

kulaklık giriş 55 Euro+KDV. Hem euro yap hem kdv ekle, vay be.
o paraya yenisini alma geyiğini yapmıycam ama radyo kulaklığı alınır mis gibi.
  • supergirl  (09.09.09 17:11:06) 
evet pahalı birşey ya ipod tamiri. en iyisi shuffle falan alın, hem değişiklik olmuş olur : )


  • demirlisomya  (09.09.09 23:18:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.