[]

oyun oynarken sıçan pc

ya şimdi benim elimde gayet iyi durumda yeni aldığım nvidia 9800gt var. şimdi oyun açıyorum en başta fıstık gibi çıyor gta iv yi high da oynayabiliyorum mesela bi tık etmiyor pc (maşallah deyin). fakat aradan 1 saat geçmiyorki görüntü sıçıyor bok püsür oluyor. ışıklar birbirine giriyor grafikler karışıyor hatta pes oynarken adamın yüzünüün işlenmemiş halini görüyorum sol tarafata kulak felan fistan nedir bu sorun nasıl çözülür?




 
ısınıyordur belki gpu ısısını kontrol ettinmi?


  • argent dawn  (09.09.09 13:37:05) 
yo etrmedim ama 5 adet fan bulunmakta heralde çok ısınmıyordur.


  • msbel  (09.09.09 14:05:04) 
ekran kartı ram'lerini fazla overclock edince bana da bunun benzeri oluyodu.


  • perloneth  (09.09.09 14:07:32) 
hiç overclock etmedim lakin.


  • msbel  (09.09.09 14:09:14) 
evet ek gücüde verdik ama gene aynı sonuç.


  • msbel  (09.09.09 14:10:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.