[]

sinema dergisi iletişim adresi

Yönetmen olmaya karar veren 12 yaşındaki yeğenim sinema dergisi hastası. O yaz tatilinde olduğu için sinema dergisini alma görevini bana vermişti ama ben pek sallamadım. şimdi papaz olduk. kolleksiyonunda 2 sayısı eksik kalmış. derginin sitesini bulmaya çalıştım ama bulamadım bi türlü. dergiye eksik sayıları göndermeleri için mail atacam ama adres de bulamıyorum. elinizde varsa bi zahmet bilgisayar başından kalkıp, maili atmam için iletişim adresini söyler misiniz bana. hadi canlarım üşenmeyin.




 
Oradan bulamazsaniz, sahaflari, ozellikle kadikoy'dekileri deneyin. Her daim sinema dergileri bulunuyor orada. Ozellikle istediginiz sayilari soylerseniz, bulabilirler gibi geliyor bana.


  • gioberg  (09.09.09 17:53:36) 
bizim velet orjinal, hiç açılmamış ambalajında istiyor maalesef. yoksa benim de aklıma geldi oralar. hatta satış fyatından fazlasını vereyim, duyurudan satın alayım diye düşündüm sırf çenesi dursun die ama istemez. olur bigün yönetmen falan da cannes'a, oscar törenlerine vs götürür beni diye çekiyorum nazını.


  • halanne  (09.09.09 18:08:35) 
  • robinbook  (09.09.09 22:56:11) 
robinbook;
turkuazın adresini ben de buldum ama anladığım kadarıyla oradan sadece abonelik işlemleri yapılıyor. biz abone değiliz, abone olmak da istemiyorum çünkü bazen getiren kargolar kapıya bırakıp gidiyor ozman da kayboluyor dergi.
teşekkürler gene de.
  • halanne  (10.09.09 11:02:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.