[]

bütçeye göre bisiklet seçimi

selam duyarcalar, nassınız?


asfaltta (zaman zaman kaldırım inip çıkmalı) ve hafif arazi koşullarında (kuru veya nemli toprak patika - çamur yok, hafif engebe) kullanmak üzere bir bisiklet almak istiyorum. bunun yanında aldığım bisikletin ileride yapacağım geliştirmelere de uygun ve üzerinde geliştirme yapmaya değer bir kadrosu olsun istiyorum. bütçeme göre yaptığım araştırmalar sonnucunda aşağıdaki modelleri saptadım:

Carraro Sportive 321
Carraro Sportive 224
Salcano City Life 30 V
Salcano City Life 20 V
Salcano City Sport 40 V
Kawasaki Patrol City 28
Kron Tx250 (pahalı :()
Mosso Legarda 1521 / 1421

amacım zaman içerisinde aldığım bisikletin bileşenlerini yükselterek hem eski ve yeni hali arasındaki farkı anlayıp konuyla ilgili bir içgörü edinmek, hem de zaman içerisinde edineceğim tecrübe ve bilgi ile şimdiki bilgisizliğim ve hevesimin yol açabileceği masrafları önleyebilmek :)

sizlerden ricam bu saydığım modellerden seçim yapmam konusunda yardımcı olmanız. bu listede olmayan marka/model önerilerine de açığım, fiyat 850TL'yi aşmasa iyi olur.

önemli bir nokta, alacağım bisikletin kadrosunun disk fren destekli olması. V frenli satılan modellerin bu desteğe sahip olup olmadığı bilgisini edinmek güç olabiliyor.

şimdiden teşekkürler.

 
Hepsi türk malı ürünler bunların, ben carraro diyorum, değeri çok arttı bu sene, gittikçe yükseliyor. Malzeme kaliteside çok iyi, ben kadroda kullanılan malzemeye bayılıyorum carraroda. Gerçi hiçbiri burada üretilmiyor ama...


  • Tears of Devil  (30.05.15 21:48:04) 
bende disk fren var ama tavsiye etmiyorum bakımı zor ve ağırlık katıyor onun yerine v fren ve kilitli amartisörlü bir model bak.


  • mrthany  (30.05.15 22:07:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.