[]

dizi önerisi

genelde cinayetli dedektifli dizileri seviyorum. the killing, the fall, secrets and lies, dig, stalker, lie to me, blacklist, black mirror fln seviyorum. hem bu tür yeni bir dizi tavsiyesine ihtiyacım var.

bir de modern family çok seviyorum bayılıyorum. 100 kere izledim artık. buna benzer önereb,leceğiniz dizi var mı?


 
hannbal-dexter


  • aksimetre  (30.05.15 17:31:04) 
dexter dan iyisi varsa söyleyin ya bayılıyorum dextera :)


  • matilda  (30.05.15 18:05:10) 
utopia. muazzam dizi. sadece 2 sezon toplam 16 bölüm. ama gerçekten çok çok iyi. onun dışında sopranos öneririm. godfather altyapılı ama daha gerçek.


  • rahip janick  (30.05.15 18:26:29) 
süper olanlar:

breaking bad tabi ki, bol cinayetli :D ama izlemişsindir bence.
fargo süper.
true detective çok iyi
ille de hannibal, hannibal ve demiş miydim bilmem ama, hannibal :D
sherlock tabi

iyi olanlar:

the closer ve spin-off'u, major crimes tabi. ikisi de çok güzel bence.
rizzoli & isles
the following, ama son 1,5 sezonunu izleyemedim, devamı nasıl şu anda bilmiyorum, betleşmiş olabilir :/

fena değil olan:

king & maxwell ama tek sezon sürdü, iyiydi aslında neden devam etmedi anlayamadım? karakterleri sevimli, istersen bir göz at.
  • pasp  (30.05.15 19:09:10) 
hannibal, luther, sherlock, life on mars (uk tabi) verelim cinayetli dedektifli kategori için.

ikincisi için: the office olabilir. aile komedisi değil de, o da öyle belgesel gibi tarzda. mümkünse önce uk, sonra us izlenmeli. aile komedisi olarak two and a half man olabilir. tabi en baştan izlemek lazım. işte öyle...
  • whimsical  (30.05.15 22:11:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.