[]

Birkaç parça mobilya işimi var

arkadaşlar selam, çalışma odam için oalbildiğince ucuz bir şeyler inşa etmem lazım. renk beyaz ağırlıklı olursa sevinirim. ihtiyacım olanları var şimdilik bulduğum çözümleri yazayım ben. siz "x yerine y al hem daha ucuz hem daha iyi." "x ve y alacağına bi z seti al işini daha çok görür" derseniz daha şahane olur.

çalışma masası: www.ikea.com.tr (120cm'lik bir masa yetecektir diye düşünüyorum. oda pek büyük değil, zaten üstüne sadece laptop koyacağım) ve 4 adet 10tl'lik ayaktan alıcam. 79tl'ye halletmiş olucam.

çalışma sandalyesi: www.ikea.com.tr (alternatiflere açığım. bu arkadaşı daha önce kullanmıştım güzeldi. ama 150 tl'yi geçmeyelim)

en az 3 kapaklı, yine beyaz tonlu bir elbise dolabı da lazım. içinde en az 2 adet çekmece de olması gerekiyor. buna yönelik uygun bir çözüm bulamadım henüz.
(bişey gördüm şimdi: www.hizlial.com

şifonyer lazım bir de. üstüne ayna koyarım daha sonra, aynalı olmasına gerek yok.

bir de başucuna koymak için 2 çekmeceli küçük bir şey lazım.

 
adore mobilya ya bak. demonte halde geliyor. 30liraya kitaplık almıştım. şu an da 130 lira koçtaşta


  • mr fusion  (30.05.15 11:47:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.