[]

Laptop fiyat sormaca

arkadaşlar bir laptop-tablet beğendik ama farklı sitelerde fiyatı çok dengesiz. Anlayanlar yorumlayabilirse sevinirim.

www.carrefoursa.com 1899 TL
www.pcdepo.com 4520 TL
www.bilio.com 1899 TL
www.teknolojikapinda.com 4457 TL
www.laptopdeposu.com 5218 TL

1-aynı ürün ama fiyatlar farklı. acaba diyorum ürün ilk çıktığında,pahalıyken siteye koydular da sonra güncellemediler mi?
2-galiba artık tükenen bir seri. sizce fiyat performans oranı nedir?
3-yerine çıkan model şu: www.teknosa.com ikisi arasında çok özellik farkı var mı?
4-harici dvd-rom bağlanarak oyun falan oynatır mı?

 
carrefour-sa'da ürün temin edilememektedir yazıyor. fiyatından da belli zaten satış olmadığı. ürünü internetten mi beğendin mağazada beğendin internetten mi alacaksın?


  • dayrise enterprises  (29.05.15 22:38:57) 
oyun oynamak ,ç,n yetersiz. harici ekran kartlı model lazım oyun için. bir de bu tablet/laptoplar fazla tutulmadı sanki.


  • sutlu nescafe  (29.05.15 22:43:50) 
1- beğenilecek bir yanı yok bunların.
2- fiyatına göre performansları berbat.
3- oyun oynamak istiyorsan asus rog, msi gaming, dell alienware ya da monster gibi serilere bak.
4- oyun için dvd-rom ne alaka ki? artık dvd-rom kullanan kaldı mı cidden? ben bilgisayarım'da kalabalık olmasın diye devre dışı bıraktım laptopta, ikinci bir hdd takacağım yerine bir ara. ya da ssd takıp hdd'yi dvd-rom yerine alacağım.
masaüstü bilgisayarıma da almadım dvd-rom

ayrı ucuz bir tablet al lazımsa işini görecek kadar, ama laptop alacaksan da düzgün bir şey al.

bütçen 1800-1900 civarlarındaysa asus x550jk al.
  • ucan spagetticanavari  (29.05.15 23:12:32 ~ 23:13:05) 
@dayrise enterprises bulunduğum şehirde carrefourda halen var.orada görüp beğenmiştim.

@ucan spagetticanavari orjinal oyun alıyorum çoğu da dvd-rom'dan çalışıyor.orjinal oyunu virtual yapsam bile kabul etmiyor ondan öyle söyledim.gerçi bu ürünün ekranı ufak,oyun zaten tat vermez ama iyi olurdu.tavsiye için tşk.ler.

@sutlu nescafe yorum için teşekkürler.
  • jamal_vs_jason  (29.05.15 23:49:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.