[]

hangisini izleyeyim

I origins

Django Unchained

Cloud Atlas

The Equalizer

kingsman the secret service

the fall

hangisini izleyeyim ?

 
kingsman the secret service ve django


  • Tutesh  (29.05.15 15:12:19) 
Cloud Atlas'ın kitabını okumadıysan boşuna izleme zaten, çorbaya döner bir şey anlamaz zevk almassın...


  • Tutesh  (29.05.15 15:12:50) 
yalnız hepsi de aldığı eleştiri ve puanları haketmeyen, büyük beklentilerle izlenip hayalkırıkları yaratan filmler kategorisinden.
bi kingsmani izlemedim onu izle bence. the fall, i origins fln da yine izlenebilitesi olan filmler..

  • feykalade  (29.05.15 15:14:20) 
the equalizer'ı izlemeyin de naparsanız yapın. hepsini izledim kingsman the secret service hariç. ben olsam the fall izlerdim.


  • the silent enigma  (29.05.15 15:15:12) 
Kingsman: The Secret Service

The Equalizer

Django Unchained
  • angelus  (29.05.15 15:15:44) 
cango iyidir iyi onu izle


  • zugas  (29.05.15 15:23:28) 
ben sadece izleme diyeceğim, Django Unchained
diğerlerini bilemiyorum

  • iste o kavunici balik  (29.05.15 15:33:39) 
1) the fall
2) django

  • reso aga  (29.05.15 15:36:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.