[]

bisiklet aksesuarlarınızı nerden alıyorsunuz?

internet sitesi olur, toptancı olur. fiyat öncelikli mi yoksa kalite/marka öncelikli mi alıyorsunuz?




 
pompa, iç lastik gibi önemli olanları kaliteli olanlardan seçiyorum. Ürün incelemelerine bakıp neresi uygunsa oradan alıyorum.
TR de delta ya da aslı bisiklet olabiliyor.
Yurtdışı ise merlincycles ya da evans cycles i tercih ediyorum genelde.
ışık, forma v.s gibi şeyleri de çin den alıyorum dhgate ya da aliexpress den.
  • celik comak  (29.05.15 15:10:11) 
Chainreactioncycles veya merlincycles. Türk firmalarının %300 karı kıçıma sokmasındansa 1 hafta geç teslim alıyorum. Yemişim deltasını meltasını :)


  • Tears of Devil  (29.05.15 15:27:25) 
eğer pahalı bir şeyler alacaksanız alman bisiklet sitelerini tavsiye ederim. gayet uyun oluyor fiyatlar:

www.bike-discount.de
www.bike-components.de
www.bike24.de

örneğin şu sıralar almayı planladığım garmin edge 810 bike discount.de'de 730.00 TL ye geliyor kargo dahil. merlin'de bir alt modeli bu fiyattan satılıyor.
  • flexin  (29.05.15 15:41:20) 
işin içindeki bi esnaf olarak %300 kâr iddia ve hatta ithamlarının mesnedini sormak istiyorum? çorbamız zor kaynıyor. şayia yaratmayın!


  • kargn  (29.05.15 16:13:34) 
herseyim aliexpress

oturmak yumusatici, speedometer, arka isik, on isik, on isigi gidona fiksleyen lastik, korna, parmakli-parmaksiz eldiven, yan ayak,
  • jimicik  (29.05.15 16:23:46) 
İşin içindeki bir bisikletçi olarak (pro'dur bu arada oyun oynamıyoruz) deltadan x ten y den bahsetmiştim. esnaf çok farklı bir mevzu sayın kargn. Zaten bu uçuk fiyat farkları genelde üst düzey komponentlerde ortaya çıkıyor. Shimano mega range rublenin fiyatı her yerde aşağı yukarı aynı, ama dura ace grupset fiyatları karışık hele 105 5800 ve ultegra 6800 serisinde cidden çok tatlı fiyat farkı var. Yanlış anlaşılma için üzgünüm.


  • Tears of Devil  (29.05.15 22:46:31) 
Gariban bir turcu Olarak bir şey diyemiyorum. Hayat ve onun komponentleri benimçün birer oyundan ibaret.


  • kargn  (30.05.15 01:29:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.