[]

Oy ve ötesinde görev alınca kaça kadar görevde kalıyorsun?

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar mı oluyor?




 
oy ve ötesi herhangi bir parti gibi geliyor. Bizim sandıktaki kişi ilçe seçime gidene kadar geldi bizimle mesela. Sayımdan sonra gidebilirsin ama.


  • nawar  (29.05.15 12:14:41) 
sandıkta sayım bitince tutanağı okul sorumluna teslim ediyorsun görevin bitiyor. tahmini akşam 7 gibi biter iş.


  • lancelot du lac  (29.05.15 12:16:36) 
sonuçlar tv'de açıklanmaya kaç gibi başlıyordu peki?


  • dessy  (29.05.15 12:17:24) 
Sandığın kaç kişi olduğuna sandık kurulunun hızına bağlı ama çok geç saate kalmazsınız. İlçeye gitmek zorunda değilsiniz.


  • patiska  (29.05.15 12:20:50) 
"bu sorunun cevabı yok" diye cevap vermeyi hiç sevmiyorum bu ortamda, ancak bu sefer harbiden öyle. geçen seçimlerde 23.30 civarı bitmişti bizim işimiz. yani bizimki biraz ekstrem bir durumdu, çok kavga çıktı polis falan çağırdık olay çıkmıştı. bunu, saat 7 gibi biter diye plan yapma diye söylüyorum. uzayabilir yani. ama evet 7-8i geçmez ortalama bir süre vermek gerekirse. bir de, sandık kuruluna girip girmemenle de alakalı bir durum. sadece müşahitlik yapacaksan, tutanağı alır bina sorumluna verirsin görevin tamamlanır. gerisi senin isteğine kalmış, ilçe seçime gitmek falan.

seçim sonuçları da değişiyor hep. 6'da açıklandığı da oldu, 8'de de. 6dan önce olmaz, 8i de geçmez. yani eğer bu sorudaki amaç "çalışırken kaçırmayayım"sa, yok hayır kaçırmazsın:)
  • ack3000  (29.05.15 12:25:43) 
geçen seçimde ben sandık görevlisiydim. oy ve ötesindeki bina sorumlusu sınıfları dolaşıyordu saat 11e doğru. sandıkta duran gençlerde biz sayımı bitirdiğimizde ( çocuk da bir yandan not almıştı ) görevliye fotoğrafını çekip yolladı. 11 11.30 gibiydi sanırım ayrıldığında saat.

edit: yarısına geldiğimizde tekrar baştan saymıştık. saçma sapan bir şekilde açmıştı zarfları başkanımız saolsun o kadar ısrarımıza rağmen egosundan. önce tek tek açıp gösterip göstermediklerini karıştırmak şaka gibi.
  • disardayim  (29.05.15 12:35:02 ~ 12:37:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.