[]

ankara'da midye dolma (kızılay civarı tercih edilir)

seyyar da olur, dükkan da olur. yeter ki taze olsun, izmir'de yediklerim kadar güzel olsun. kokuşmuş olmasın.




 
izmir kadar güzeli ve tazesi olmuyor malesef ama sakaryada balıkçıların orada akşamları bir eleman geliyor, seyyar. ondan alıyoruz eşimle.


  • lancelot du lac  (29.05.15 12:01:30) 
kızılay'daki iki katlı mado'nun önüne kuran bir eleman var. iki kardeşler, bazen biri, bazen diğeri duruyor. midyeyi de anneleri yapıyormuş. izmir lezzeti beklememek lazım tabii ama ankara'da yediğim en iyi midyelerden.


  • gzg  (29.05.15 12:20:28) 
sakaryada balıkçıların oraya gelen elemanın adı cihat'tır. ama hala orda mı bilmiyorum. eğer oysa meramdan geliyorum de o anlar, ikram da yapar.


  • Improbable  (29.05.15 12:52:11) 
Bakanlıklar'da çiçekçilerin ordaki midyeci kesinlikle değil


  • ladybug  (29.05.15 14:01:19 ~ 14:10:27) 
mado'nun ordaki +1.

hatta ankara'da yediğim en iyi kokoreçi de aynı midyecinin karşısında duran seyyar yapıyordu. Tabii bundan 4-5 sene öncesinden bahsediyorum.
  • saygilarefendim  (29.05.15 14:03:31) 
@ladybug, MEB'in oradaki Halil Abi'yi mi diyorsunuz acaba, kalıplı, kısa boylu, beyaz kısa saçlı... Eğer oysa çok güzel midye yapar, hatta 20 tl'ye "çatlayana kadar ye" kampanyası yapıyordu bir ara. Arkadaş tezgahı kapattırmıştı adamcağıza :)


  • sevgikusunkanadinda  (29.05.15 14:18:11) 
@sevgi kuşun kanadında

"kalıplı, kısa boylu" olmaz. ona tıknaz diyoruz :)))
  • lancelot du lac  (29.05.15 15:41:12) 
ladybug sağolsun bütün hevesimi kaçırdı. artık cevap vermeseniz de olur. izmir'de fuarda da yerken bir şey kıt etmişti, taş olarak düşünmüştüm. artık izmir'de de yiyemem galiba.


  • kibritsuyu  (29.05.15 15:52:15) 
nolmuş ki kibrit? bizi de aydınlatın bari


  • lancelot du lac  (29.05.15 17:58:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.