[]

hadi sakinleşme yolu söyleyin.. yoksa.

insanların bi vadesi var iletişim kurmak için yaptığı davranışlar ya da konuşmaların belirlediği. hah işte bu dolan vadeyi daha tanışmanın ilk evresinde "benden adam olmaz ya, dışım dolu görünür içim boş" tarzı sinyaller veren insanlar vardır hayatlarımızın olmazsa olmazı.

evet, böyle vadesinin dolduğundan vadesinin haberi bile olmayan gereksiz insanların toplamından oluşan bir bölüm düşünün, durum vahim. neyse ki mezun olup görüşme olasılığını bir milyonda bir e düşüreceğim konumuz bu değil.


hocalarla aram çok iyi olduğu için dersle ilgili ya da ödevlerle ilgili bi durum olunca bana söylüyorlar, çok rahat bi şekilde herkese ulaştırabiliyorum. bunu çekemeyen mercimek kadar yararı olmayan içi boş insancıklar, çok rahat "biz hocaları okulda göremiyoruz, sen nasıl bu habere ulaşıyorsun?","seni bu işe kim atadı?" gibi gereksiz sorularla üf yine mi sen düşüncesine gark eden insancıklar var alıp kafalarını duvarlara vurmak istediğim.



sövsen olmaz dövsen yüzde 99.9 u boşa gidecek insancıklar, takma diyeniniz olacak ama genel duyuruyu ben söylemezsem de hocayla papaz olacağım.




ulan gerizekalı, dersten kalmayalım diye hoca haber göndersin, sana da biri ulaştırsın sosyal medya ile, sonra sen kalk bik bik bik öt.
ölür müsün öldürür müsün durumu.







açıkçası benim sakinleşmem lazım yoksa hepsine saldıracağım.
bişeyler söyleyin :(

 
Dostum insanlar böyledir, sen anlam veremezsin ama onlar neler kurarlar... Bi de şey var meyveli ağacı taşlarlar. Insanlar etraflarinda kendilerinden daha iyisini gormek istemiyorlar, seni bilmem ben buna ego diyorum.
O kadar küçüklerse madem gözün nasil görüyor onlari, bosversene yahu canını sıkmaya değmez, aha bak demedi deme yarin bunlara mi üzülmüşüm ben diye hayıflanırsın.

  • turuncu tonlarda  (29.05.15 04:53:34) 
hocanın söylediklerini facebook grubuna yazıyorum mesela tak, gelen yorumlar sen nasıl öğrendin gibi. a benim gerizekalı bölümdaşım azcık karı kız peşinden kafanı kaldırıp okula teşrif etsen, sınavlarda çektiğin kopyaların haddi hesabının olmadığını hocaların ve asistanların bildiğinden haberdarsan öğrenemezsin, diyemiyor insan. :(

sokakta görsen selam verilmeyecek insanlar kategorisindeler valla ya. üf

laf sokarsın anlamazlar kendi çaplarında laf soktum eki eki modunda ama yediği laftan habersizler. cidden asabım bozuldu ya.
  • indescribable  (29.05.15 05:00:25) 
üff çok sıkıcı ve gıcık bir tip olduğun belli. ön sırada düzenli not tutup hocalarla arası iyi olan ama sınıfla muhatap olmayan tiplerdensin demek ki herkes benim gibi gıcık olmuş. sen hocaların sınıfa gelirken çantalarını falan taşıyor fotokopi, cay taşıma gibi ayak işlerini de yapıyorsundur.


  • mrthany  (29.05.15 05:33:32) 
bu duyuru bana ilkokulda ogretmenin tahtayi sildirmeye kaldirdigi ogrencinin duydugu gururu hatirlatti. les gibi tebesir tozunun icinde kendilerini cok degerli hisseder ve bundan mutluluk duyarlardi.


  • xfestos  (29.05.15 05:54:10 ~ 06:03:54) 
yemin ederim yazdıkların bana komple kendi bölümümü hatırlattı.

senden farklı olarak hocalarla arası normal olan biriyim. hiçbir yakınlığım, bana görev vermelerini sağlayacak bir iletişimim olmadı. bölümde de kendimi hep uzak tuttum birkaç kişi hariç herkesten (belirtmem gerek ki bunu otomatik olarak yapmadım, iletişimim hepsiyle belli bir seviyeye geldi, sonra baktım ki çoğu beş para etmez adamlar zaten). hepsi aha bu senin anlattığın kafadalar. bu adamlar kopyaya karşı olduğumu, çekmediğimi/vermediğimi söylediğimde bana "abi sen gerizekalı mısın?" diyen, üstüne bana gülen, çalışmadığım sınava girip hakkım olan 0'ı aldığımda "e neden kopya çekmedin?" diye soran insanlar.

sana verebileceğim tek tavsiye şu; bir daha sen bir haber yaydığında yine aynı tepkiyi verdikleri takdirde "kardeş bana bu haberi yayma görevi verildi, istersen hiç okumadan bas git" demek. çok ciddiyim. neden kendini paralayasın, üzesin ki. bir görev verilmiş, yerine getir ve sonrasına bakma bile. isterse kimse seninle konuşmasın çok mu lazım yahu? takmadan edemiyorum dersen hocalarınla aran madem iyi, açıkça anlat durumu, sana verilen tepkileri (edit: bunu şikayet et anlamında değil, artık görev almayı istemediğin durumda yapasın diye yazdım). neden üniversite okuduğunu unutmuş değil, muhtemelen olayı hiç kavrayamamış adamlar için böylesine üzülmeye gerek yok. sen iyi oldukça zaten kuyunu kazmaya çalışacaklar her türlü. bunu engelleyemeyeceksin.

not: okulu 2 sene uzattım. tamamen isteksizliğimden. sorun bendeydi yani. ardından "madem bölüme girdim, madem bırakmıyorum, bitireyim" dedim. derslere katılmaya, adam gibi ders çalışmaya falan başladım. insanlar notlarımı sorduğunda yüksek puanlar duymaya başlayınca bana "sen bu notu nasıl aldın ya?" "kopya çekmeye mi başladın sonunda?" falan bile dediler ahahaha.
  • aslpls  (29.05.15 13:23:57 ~ 13:27:26) 
aferin hocalar seni çok seviyor, ben bununla en son ortaokulda haydi bilemedin lisede gurur duyuluyor sanıyordum.
üniversitedesin hala hocaya yaranma çabası içindesin bence sen bir düşün insan kim insancık kim.

  • kuzey li  (29.05.15 13:29:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.