[]

Deep Web ile ilgili

arkadaşlar son zamanlarda bu ruhi cennetin yüklediği videolar arasında ''deep web'' diye bir arama motoru olduğunu ögrendim illegal ve cocuk,ölü gibi pornografik şeylerin bulunduğu silah satışının seri katillerin olduğu çok gezindiğin zaman bilgilerine ulaşıldığı bi site olduğunu öğrendim neyin nesidir bu araştırıp duruyorum ?




 
  • cok sey hakkinda az sey bilen adam  (29.05.15 00:47:53) 
deep web'e ulaşman çok zor. hem içeriden tanıdığın olacak. hemde nasıl işlediğini bilmen lazım vs.


  • hasansabbah  (29.05.15 00:48:11) 
kısaca şöyle diyim arama motorlarıyla dahi ulaşamayacağın genellikle .onion uzantılı yasal olmayan cogu şeyin varoldugu bir nokta...internetin belli kısımlarını belli güvenlikçiler(istihbarat vs) takip edebiliyor,deep webdede aslında takip var ama bu takip bizim bilgilerimizin data olarak kaydedilmesi değil,direk sonuç odaklı...yani orada yem var,eğer o yemi alırsan satarsan ilgilenirsen başın belada,haa sadece araştırma okuma gezme diyorsan birşey yok...deepweb için uygun browserlar var ama tavsiyem sakın o browserları kullanırken kendine ait yazı,bilgi,numara vs vs hiçbirşey paylaşma,paylaşanlara tıklama iletişimi sakın kurma..daha detaylı bilgi istersen özelden aklına takılanları sorabilirsin


  • mukon  (29.05.15 00:51:07) 
sakın blackbook olayına girme. içeride öyle insanlar var ki akıl sır erdiremezsin. ben girdiğim gibi adamlar yazıp, ne aramıştın, /ddos, hack ya da /esrar vs.


  • cetoxim  (29.05.15 00:57:02) 
Ben lise zamanında sanal makine kurmuştum vpn dns falan herbirseyini ayarlamıştım internete girdigim ip adresi sürekli ülke değiştiriyordu... Neyse arkadaşların dedigi gibi çokça pedofil içerik var ve bir sekilde karşınıza çıkabiliyor ne yazıkki. Nirvanam şöyle olmuştu yine bir gün uzi silahının her civatasina kadar projesinin olduğu sayfaya falan bakıyordum öyle surf yaparken otopsisi yapılmış yani komple organlar dışarda ve çürümüş kadın cesetini düdüklerken çekilmiş fotoğraflara rastladım ve deepweb maceram son buldu.


  • sormayageldim  (29.05.15 03:00:49) 
sen şimdi orada gizemli adamları falan arayacakasın ama tek bulduğun pedofiller olacak. çünkü deep web'inde bi deep'i var ki bi arkadaşım bana göstermişti. baya sıkıntılı bi bölge özel forumlar olsun paylaşımlar olsun ultra güvenlikli ve senin ulaşman imkansız.


  • dirildimde geldim  (29.05.15 10:05:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.