[]

Viyana Üni'de başvuru şartları hk

Ahali

econ.univie.ac.at

bu okul ALES kabul ediyormuş. ekonomi bölümü GRE istiyor. benim GRE yok ama ALES skorum var. acaba ALES'imi bunun yerine gösterebiliyor muyum?

ayrıca yine ingilizce yeterlilik (toefl/ ielts) istiyor. benim eğitim dili ingilizce olan bir lisans mezunu olmam beni bu şarttan muaf tutar mı?

iyi geceler olsun

 
sartlarinda yazar aga.
ieltsten 7,5 mu? oha abartmislar aq.

  • baldur2  (29.05.15 00:35:24) 
viyana çok pahalı be baba :(


  • losev bagiscisi  (29.05.15 02:04:00) 
oha oha oha min 7.0-7.5 ieltsi lse falan istiyordu kafaları yemis bunlar 7.5 ne lan sen kimsin nesin. tipik türk kızı.

arkadasım alesle gitti ama bu new program diyor. zaten ingilizce de bu kadar istemiyordu. programdan ötürü bir sey olabilir.
  • cokponcik  (29.05.15 03:35:37 ~ 03:35:50) 
Beyler toplaşın, okuldan cevap geldi

Dear Sir/Madam,

if the instruction language for the complete degree programme was English and you have a proof of that, you can send those documents instead of a language certificate. The colleagues in charge will then decide if this is sufficient.

Kind regards



boylece dil yeterliligini cozmus oluyorum ama GRE yine problem
  • karabasun  (31.05.15 07:19:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.