[]

mp3 calar

sevgili duyuru takipcileri,
mp3 calar bakiyorum kendime. simdiye kadar kullanmis oldugum hediyeydi ve kaybettim/caldirdim. yeni alirken neye dikkat etmem gerektigini bilmiyorum. 2gb lik yeter diye düsündüm.
söyle birsey buldum mesela, fiyati uygun mudur cok mu kaziktir anlamiyorum. ne dersiniz:
Philips GoGear SA9200 2GB
MP3/WMA • JPEG • 1.7" Color-TFT LCD (128x160) (65000 Farben) • Equalizer (9 Voreinstellungen, 1 Benutzer) • PlaysForSure Audio (Download/Subscription) • Bis zu 14 Stunden Wiedergabezeit mit integriertem Lithium-Polymer Akku • Abmessungen (BxHxT): 46mm x 90mm x 8.9mm • Gewicht: 47g • USB 2.0
fiyati 40 euro civari, sekli de söyle birsey:
medienservice.philips.de$FILE/3+GoGear+SA9200+product.jpg
ya da ne tavsiye edersiniz markadir, pildir, ekran tipidir vs.
tesekkürler

 
sonynin bilgisayarda şarj edilebilen yeni modelleri var çok çabuk şarj edilip gayet uzun süre dayanıyor şarjı, kuzen almıştı ben fırsat bulursam alırım, affetmem.

bi inceleyin bence
  • Karluk  (08.09.09 22:59:48) 
bunu kullanıyorum, memmunum..hangi özellikler vazgeçilmez senin için onları yazarsan daha iyi yardımcı olabilirdim aslında..

tr.creative.com
  • inkey  (08.09.09 23:17:30) 
Söyledğin mp3 ü kullanıyorum ben ama sakın ha sakın bulaşmayın sürekli sorun çıkardı arıza yaptı kaç kere servise gittim geldim 1 senede inanın bilmiyorum.Sorun bende mi acaba kullanmayı mı bilmiyorum diye kendimden şüphelenmeye başlamıştım haksızmışım arkadaşım da aynısı almış o da benim gbi çok dert yanıyordu servis kaç kere yenileriyle değiştirdi onunkini de benimkini de..Amma dolmuşum patladım rahatladım içimden philipsin diğer mp3leri bu kdr sorunlu değil ama bu seri bayağı sorun çıkarıyor insanlara haberiniz ola..


  • bathoryy  (08.09.09 23:35:55) 
samsung yp-u3qb modelini kullanıyodum bi süredir. 10 saat falan gidiyo şarjı. Bilgisayarın usb'sinden şarjolabiliyo. tipi falan süper hemde kullanışlı. cd'sini yükleyip playlist falan oluşturabilirsin. radyosu da var. 70-80 liraya bulursun.


  • beastangel  (09.09.09 00:11:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.