[]

kedi yeni mamayı kustu

yeni marka mamaya alışma sürecinde kedinin mamayı sindirmeden kusması normal mi? açtı baya ilk başta yeni mamayı hapır hupur yedi 10 dkka geçmeden kustu. şimdi kesinlikle yeni mamayı yemek istemiyor. eskisiyle karıştırarak verdiğim zaman eskileri yiyor yenileri bırakıyor. kötü bir mama da değil. royal caninden, n&d tavuklu narlı kısır kedi mamasına geçtik.

içindeki bir şeye alerjisi falan olabilir mi acaba, kusma sebebi öyle bir şey olabilir mi? kakasını takip ediyorum ishal falan olmadı.


 
birden değiştirirsen kusar. uzun süre aç kalıp birden yerse kusar. normal gayet.


  • mutevazi  (28.05.15 19:00:19) 
mama alerjisi ise sürekli kusacaktır ve biraz halsiz kalacaktır. illa bu mamayı vereceksen bir süre daha karıştırarak sebat et. kısırlaştırdığın için kısır kedi maması vermek zorunda değilsin. kilolu değilse normal yetişkin maması verebilirsin.


  • tiny penny  (29.05.15 08:58:36) 
Bizim veteriner, yaz aylarında tavuklu (kümes hayvanlı) mama verilmemesini tavsiye ediyor.


  • innerbliss  (29.05.15 09:16:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.