[]

ayakkabı uydurmaca ile ilgili salak bir soru..

siyah bir çift babet -başka model bir ayakkabı değil, babet sadece-, lacivert pantolonun altına gider mi? -ayak 35 numara, boy 1.53, iş görüşmesine giyilecek, pantolon dar paça keten, smart casual- ya da başka ne renk gider lacivert pantolonun altına?

not: lütfen 1.53 boya babet mi olur? gibisinden sorularla gelmeyiniz çünkü:

1. babetten nefret ederim.
2. topuklu ayakkabıdan da nefret ederim.
3. etekten ve elbiseden en çok nefret ederim.
4. kinetix, converse, nike, adidas gibi markaların spor ayakkabılarını, botlarını, keten ayakkabılarını giyebiliyorum sadece, çünkü bütün gün koşturuyorum bir sınıftan diğer laboratuvara. bir de toplu taşımada falan sürekli ayakta gittiğim için en rahatı bunlar.
5. en büyük sorunum ise ayak bileklerimde kalıcı sakatlık olması, her sene 2 kere -en az- burkarım ve birkaç haftada anca iyileşir, yani senenin büyük bir kısmında zaten üzerlerine basamıyorum, topuklu ve etek gibi yürümemi zorlaştırıp beni düşürecek, sakatlayacak kıyafetler giymek istemiyorum.
6. genelde kot pantolon, kargo şort, bermuda, basket şortu, eşofman altı ile dolaşan 15 yaşında bir erkek çocuğu gibiyim.
7. aslen 29 yaşında kadınım ama sevmiyorum lan dar, kısa kıyafetleri, babetleri ya da topukluları falan. sevenine saygım sonsuz, yakıştırsa da yakıştırmasa da. ben giyemiyorum lakin. ama mülakattır, iş görüşmesidir, şudur budur ciddi giyinmem gerek, ondan soruyorum. yani ekstra yorum yapmazsanız çok çok sevinirim.

şimdiden çok teşekkür ederim.

 
lacivert pantalon altına siyah ayakkabı olmaz. ayağı koruyan gayet güzel ayakkabılar var.
almadıysanız, önerebilirim.

  • oinone pe  (28.05.15 15:52:00) 
Lacivert pantolonun altına siyah ayakkabı çok güzelde uyar, ama pantolon dar paça olacak bilekte bitecek babet için tabi.

Yorum yapmadan geçemicsm malesef ama bu babeti kim bulduysa allah onu top etsin, bir bayanın ben bugün acaba nasıl irite ederim erkekleri sorusuna verilecek en güzel cevaptır babet. Önü ponponlu gibi palyaço ayakkabısına benzeyenler zaten direk cinayet sebebi, kadın dediğin topuklu giyer babet ne ya 10 yaşındamısın :) giymeyin giydirmeyin
  • FT5  (28.05.15 16:57:45) 
@FT5: valla yapmayın yorum demiştim ama, sanırım kova burcusunuz :D neyse, dediğim gibi kimin ne giydiği zerre umrumda değil, ben sevmiyorum ama benim fikrimden kime ne tabi, ama topukludan da nefret ederim aynı derecede, zira tamamen rahatsız ve rahatsız olan şey benim için gereksizdir :D ben müyendiz kafasıynan düşünüyorum tabi, moda ya da güzellik veyahut da sanat açısından değil. onu da belirteyim.


  • pasp  (29.05.15 00:57:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.