[]

on kişilik ofiste genel müdür görünce ayağa kalkmak

dün bi işe başladım. bugün toplantıda genel müdür "ben yanınıza gelince saygıdan ayağa kalkmalısınız" gibi bi şey dedi. her yerde böyle mi bu?




 
öh??? böyle bir şey ne gördüm, ne de duydum.


  • dessy  (28.05.15 10:32:55) 
Genelde böyle üst düzey yöneticiler geldiğinde kalkılır çoğu yerde. Özellikle devlet dairelerinde. Aslında saygıyla falan alakası da yok, olması gereken herkesin işine bakması. Yöneticilerde böyle kompleksler oluyor genelde.


  • osurdum  (28.05.15 10:34:14 ~ 10:34:37) 
yuh diyorum. ezik gm


  • jimicik  (28.05.15 10:39:42) 
hayır tabiki de. Bizim şirketin sahibi geldiğinde bile kimse kalkmıyor.
sen orda keyif yapmıyorsun, çalışıyorsun. senin çalışmanı bölmeye hakkı yok.

  • innerbliss  (28.05.15 10:44:11 ~ 10:44:46) 
Saçmalamış.
Ben devlet kurumunun genel müdürünü sallamamış ve işimi yapmış biri olarak sonrasında genel müdürün benimle uğraşacağını defalarca söylemiş insanlara hiç sanmıyorum demiştim, sonuç benim düşündüğüm gibi de oldu. İşimi yaptım, müdür sallamadı yağdanlık gibi davrananlar da oldu, müdür değişti, yağdanlıklar yeni gelene yapmaya başladı aynı şeyi.

Üniversitede hocalarımızdan biri geldiğinde, (hocalarımızın da hocasıydı) oturacak yer olsa bile kalkıp yer verirdim ya da sandalyesini çekerdim vs. ilerleyen yaşına rağmen ders anlatmasını, zihninin berraklığını gıptayla izler ve buna verdiğim değeri gösterirdim, hocamız da hiçbir zaman kibirli biri olmadı. Ünvan kullanmadı, önemsemedi.

Yani; genel müdürün kendisi ben gelince kalkacaksınız diyorsa o müdür malın önde gidenidir.
İnsanlar onun birikimine saygı duyup takla bile atabilirler, bu insanların seçimi, ama bunu kendisi istiyorsa, saygıyı hiç anlamamış ve hak etmemiş biridir.
  • kalemdefter  (28.05.15 10:44:35) 
bizim genel müdür (6000 kişilik bir a.ş.'den bahsediyorum) yemek sırasına girer, yerini verirsen fırçayı kayar. geldiğinde ayağa kalkarsan .ikecek gibi bakar, kalkamazsın. bunların saygı ile alakası yok, genel müdürle konuşurken arkadaşınla konuşuyor gibi konuşabilirsin anlamına gelmiyor tabi bu ama sizin dediğiniz gm kompleksli bir ezikmiş belli ki.


  • animalman  (28.05.15 10:53:30) 
şöyle dünyanın bütün komplekslerini toplamış nal gibi egosu olan adamları kim müdür yapıyor anlamıyorum.


  • tiny penny  (28.05.15 11:24:04) 
gm seni trollemiş. inanma, yıl sonunda kameraya el salla


  • probiyotik  (28.05.15 11:52:28) 
hayattaki tek basarisi gm olmakmis. baska siginacak bi limani yokmus ezigin.


  • mayeskuel  (28.05.15 12:36:57) 
fadfkljsdfs öyle aptallık mı olur, askeriye mi orası? hadi belki içten içe öyle bir beklentisi vardır, eziktir komplekslidir vs ama bir de gelip böyle söylemesi... ifşa et sosyal medyada rezil edelim eziği:D


  • ack3000  (28.05.15 13:51:32) 
bizim şirkette de benzer bişey olmuştu ilk başladığım zamanlarda. şirketin ceo'su adam geldi odaya yanında da ırak'tan gelen bi bakanla.. herkes bi panik, ceket iliklemeler, ayağa kalkmalar falan.. ben oturuyom o sırada tabi. diğer elemanlar da departmanı ve çalışanları tanıtıyolar ayaküstü.. sıra beni tanıştırmaya geldi, arkadaş bi duraksadı, ressamın ingilizcesi neydi ya dedi, artist dedi beriki.. hah hi iz e artist dedi o da, ceo da durdu "belli belli, tam artist" dedi alkjs bu da böyle bi anımdır


  • reso aga  (29.05.15 10:18:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.