[]

thy bagaj vs. sorularim

Arkadaslar yillar once annemlerle ucmustum. Simdi promosyonlu bilet bulunca dayanamadim aldim.
İnternetten aldigim icin biletle ilgili yapmam gereken ekstra bisey var mi?
Koltuk falan hic secmedim bu isler check in de mi olacak?
Valizim var bunun disinda sirt cantam ve normal cantam olacak. Sirt cantasi da mi bagaj hakki olarak sayiliyor?
Ve bu sivi olayini anlamadim. Yanima alamiyorum valizle goturebiliyor muyum, sınırı var mı? Parfum tonik sampuan bi suru ivir zivir.
Tesekkurler.

 
check-in sırasından veriliyor koltuk.
normalde tek parça alırlar bagajı. sırt çantasını kabine alabilirsin.
sıvıyı evet kabine alamıyorsun ama bagaja vereceğin valize koyabilirsin istediğin kadar. yanına da 100ml geçmeyecek şekilde alabilirsin.
  • peggy  (28.05.15 10:33:30) 
İnternetten uçuşundan 24 saat önce online check-in yapıp koltuğunu falan seçebilirsin. Thy'de kabine 8 kg'yi geçmeyecek çantaları kabul ediyorlar, bavulunda 20 kg üst sınırlı ama birden fazla bavul sorun olmaz, sadece her biri 20kg'yi geçmesin. Valizdeki sıvılara ses çıkarmazlar genelde, o sıvı sınırı kabin için.


  • Tutesh  (28.05.15 10:37:20 ~ 10:37:48) 
Uçuştan 1 gün önce internet üzerinden check in yapıp koltuğunu görerek seçebilirsin.
Valizini bagaja veriyorsun, sırt çantanı ve normal çantanı yanına alabilirsin ama içinde sıvı, kesici alet (tırnak makası, törpü gibi), çakmak vs olmamak kaydıyla. Onların hepsini valize koyabilirsin.
Not: büyük valize koyup uçağın bagajına gönderdiğin sıvının sınırı yok. yeter ki yanındaki çantalarda olmasın.
  • innerbliss  (28.05.15 10:37:35 ~ 10:43:25) 
promosyonlu biletlerde bagaj hakkı 15 kilo oluyo. en azından thy'de. valizi doldururken ona göre hesap et. boşu boşuna kilo başına para ödeme sonra.


  • spirit crusher  (28.05.15 10:55:49 ~ 10:56:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.