[]

Başlangıcı böyle olan filmi seyreder misiniz

Filmimiz 1910 senesinde Bumbasa’da dans eden kabile üyeleriyle başlar tamtamlar çalınır kabile şefi dâhil herkes dans eder. Kabile üyeleri dans ederken beyaz ırka mensup bir kadın ağaca bağlandıktan sonra kabile şefi eline geçirdiği kırbaçla defalarca vurarak kadını elbiselerini parçalar anadan üryan kalan kadın kabile şefi tarafından iğfal edildikten sonra kadın kurban sunağını götürülür. Bu arada bir grup asker ormanda yükselen tamtam seslerini duyup tamtam seslerinin olduğu yöne doğru giderler. Kabile üyeleri ise kabile dansı yaparken kabilenin üyesi olan zenci kadın kullandığı palayla beyaz kadının kellesini gövdesinden ayırır ve diğer kabile üyeleri kafası kopuk kadının üşüşürler. Kadının kanını içip etini yiyen zenciler şotaya yatmış askerler tarafından kevgire çevrilir. Askerlerden biri kadının kesik kafasını görür ve kesik kafadan hayvani hırıltılar ve ardından vampir dişleri çıkar.




 
Filmi başlangıcına göre izleyen mi varmış? Konusu güzelse izlerim tabi niye izlemeyeyim, çok vahşet içeriyor diye mi sordunuz?


  • mindwars  (27.05.15 20:43:23) 
O kadarini bile asla izleyemezdim.


  • stavro  (27.05.15 20:53:40) 
Buralar değerlenir. İzlerim.


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (27.05.15 21:16:45) 
Film hakkinda baska hic bir sey bilmedigimi, televizyonda denk geldigimi hayal ederek cevap veriyorum: Izlemezdim.

Sirf vahset olsun diye vahset iceren bir filmmis gibime gelirdi cunku. Acilisin uyandirdigi izlenim o yonde. Sevenleri var o turun, ben sevmiyorum.

Sonra internetten kadin onceden de mi vampirmis yoksa kabile uyeleri mi vampirmis diye arastirabilirdim meraktan.
  • motrax  (27.05.15 21:29:44) 
"The Night of the Sorcerers" değil mi bu film?
Merak ettim, araştırdım, bulursam izlerim.

  • roboute guilliman  (27.05.15 22:43:44) 
Düzgün kopyası var mı bunun, benim bulduğum çamur gibi görüntüye sahipti, hiç bir şey anlaşılmıyordu.


  • roboute guilliman  (02.06.15 22:15:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.