[]

Xperia z3 compact Veya onePlus one almak için çok mu geç ?

(bkz: #51661429)

Merhaba arkadaşlar bir kaç hafta önce zenfone 2 hakkında soru sormuştum duyuruya,sonrasında kız arkadaşıma 860 liraya (1150 zloty) aldık ve yukarıdaki entrye yorumlarımı yazdım,merak edenlere faYdam olur belki.

şimdi ben zenfone 2 almaktan vazgeçtim(sarj ana sebeb)

Xperia Z3 compact almaktan yada gönlüm. alternatifi ise oneplus one...

Z3 compact>>>>1000 TL (Z3 İSE 1200 TL)
ONEPLUS one>>>>> 1100 TL.

Yeteri kadar inceleme okudum,video izledim zaten.

ama istediğim aldığım telefonu en az 2 yıl kullanmak istiyorum,Baş ağrıtmasın eften püften arıza çıkarıp, bide şarjı 1 günden fazla gitsin yeter. zaten iphone 4 den geçicem iyice bıktım şarj muhabbetinden.

Teşekkür ederim herkese:)

 
iki telefon da cikali 1 yila yakin zaman oldu. ikisi de orta seviye telefon. akilli telefonlarin ortalama omru 1 1,5 yil zaten. bunun 1 senesi gecmis. 2 yil kullanirsin ama 1 seneden sonra yine eziyete donusur. guncelleme konusu da ayri bir sorun. bunlar yerine general mobile'in android one telefonunu al. 700tl ve guncellemeler direk google'dan gelecek. yarin google i/o var. android'in yeni surumu tanitilacak. GM ile guncellemeyi hemen alirsin. en az iki yil boyunca da almaya devam edecegin garanti. digerlerinde alacagin supheli.


  • crucio  (27.05.15 21:04:58 ~ 21:05:35) 
Eğer daha uzun kullanmak istiyorsanız RAM miktarı çok önemli. Z2'de 3 GB, Z3 Compact'ta 2 GB RAM var. Onu da gözönünde bulundurmanızı öneririm. Ama Z2 büyük elbette, cepte taşımak sorun olur derseniz Z3 Compact'tan başka seçenek yok gibi duruyor.


  • sevgikusunkanadinda  (27.05.15 21:46:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.