[]

bodrum yalıkavak

burada yaşamak hep istediğimiz bir şeydi, ama birdenbire olunca kafamızda onca soruyla kalakaldık. eşim buraya atandı, ben de atanamamış bir öğretmen olarak ücretli öğretmenlik yapmayı planlıyorum alımlar nasıldır bulabilir miyim bilmiyorum. yazlık olarak güzel bir yer, peki ya kış aylarında yaşamak nasıldır, kışın çok sesiz olur mu, çok mu pahalı bir şehir, yazın aşırı nem var mıdır, bizim gibi genç insanlar var mı, sosyal hayat nasıldır vb. sorularla karşınızdayım. burda yaşayan daha önce yaşamış birileri cevaplarsa sevinirim.




 
Yasamak icin bence guzel yer. Sizin is imkani nasil olur bir fikrim yok. Hayat yazlari cok pahali, ancak turist olarak takilmayacaginiz icin yolunuzu fazla zorlanmadan bulabileceginizi dusunuyorum. Deniz kenari olmasi dolayisiyla nemli bir yer elbette. Asiri nemden kastiniz nedir bilmesem de ben nemden rahatsiz oldugumu hatirlamiyorum. O kucucuk yerde sosyal hayatin ulkemizdeki bircok ile gore iyi olduguna detaylari pek bilmeden bahse girebilirim. Ancak yine de kucuk bir yer oldugunu unutmamak lazim.


  • f_d  (27.05.15 17:41:24) 
nemden kastım antalya'nın bayıltan nemi, ama ayvalıkta deniz kenarı olmasına rağmen nemin hiç hissedilmemesi.


  • my december  (27.05.15 18:10:09) 
Nemi rahatsiz edici degil bana gore. Zaten cok ruzgar alan bir yer.


  • f_d  (27.05.15 19:08:05) 
Orası ege, antalya nemi olmaz Bodrum'da. Hatta yalıkavak tarafları nem azlığıyla sevilir tercih edilir.


  • medre  (27.05.15 19:48:36) 
Yalıkavak yazlıkçısıyım.
Nemle alakalı hiçbir problem yaşamazsınız, özellikle de yüksekte iseniz, Geriş filan.
Nerelerdesiniz Yalıkavak'ta?

Kışları çok sakin(di). Mansimov marinayı yaptığından beri bütün kış ortalık mevsimlik işçi kaynıyor. Marina yepyeni bir dönem başlattı Yalıkavak'ta.
Marina öyle büyük bir dönüşüme neden oldu ki 3-5 yıl içinde Bodrum merkezden daha kalabalık olacak galiba Yalıkavak.

Yaşamak için bence güzel bir tercih.
Ben de işlerimi yoluna koysam, ben de yaşarım Yalıkavak'ta.
  • aston villa  (27.05.15 20:23:57) 
henüz gitmediğimiz için yerimiz belli değil o konuda da tavsiyeye ihtiyacımız var aslında. eşim sahil güvenlikte subay denize yakın yalıkavakta bir yer olacak, sahil güvenlik tam olarak nerde bilmiyoruz.


  • my december  (27.05.15 21:30:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.