[]

Ailem ve Ben

Evdekilerle ilgili bi sıkıntım var 20 yaşındayım 2014 askere gidemedim 2015 e tescil verdiler ve 5-6 aydır kick box yapıyorum bi yandan kilo veriyorum ve bir şeyler öğreniyorum amacım bu sene askerliğimi yapabilmem.Askere gidene kadar sağa solda sigortasız veya sigortalı işlerde çalışıyorum boş kalmamak adına fakat iş verenler benim spor günlerimin vakitlerinde sıkıntı çıkardıkları zaman o işten ayrılmam gerekiyor çünkü gidemezsem kilo veremem ve askerlik hayalim suya düşer 14/07/2015 e kadar tek hedefim kilo vermek yanı sıra boş zamanımdada çalışmak az da olsa aileme yardımcı olmak para biriktirmek boş kalmamak vesayre sıkıntım şudur : 1.5 ay olmuştu bi fırında satış görevlisi olarak çalışıyordum ve vakitlerinde sıkıntı çıkardılar işte bi hafta sabahçı bir hafta öğlenci olacaksın diye haliyle öğlenci olunca akşam yetişemiyorum ve işten ayrılmak zorunda kaldım ailemde biliyor ne kadar çok askere gitmek istediğimi ve ben ne zaman bi işten ayrılsam (1-2 ) ay sürüyor en fazla '' iş beğenmiyorsun herşeye bahanen var sporu bahane etme çalışsaydın sen anca evde otur bi iş yapma''bir şeye faydan olmasın'' gibisinden sözlerle karşılaşıyorum halbuki annemin bir dediğini çoğu zaman ikiletmeyen bi insanım elimden geldiğince her işe koşarım dediklerini yaparım faydam da olur. zaten askerlik yapmayan adama 950 lira maaş veriyolar eve burdan 200-300 maximum para gidiyor geri kalanını biriktiriyorum orda para harcarım aileme yük olmayım diye fakat çok zoruma gidiyor bu sözler beni anlamıyorlar ne kadar gitmek istediğimi bilmerine rağmen kendilerini düşünüyorlar abimle annem ağız birliği yapıp aynı şeyleri söylüyorlar sürekli tek isteğim askere gidene kadar beni idare etmeleri 1 ay çalışıyorsan 1 yada 2 hafta iş ararım girer çalışır eğer sıkıntı çıkarırlarsa işten çıkarım zaten şurda çok bişey kalmadı vallahi o kadar ahımı alıyorlar ki bu akşam kurana el basıcam yemin ederim sizde şahitsiniz kendime güvendiğim şu kadar parayla kendimi geçindirebilirim dediğim parayla bi işe gireyim 1200-1300 civarı evimi ayırıcam ailemle yeter ya nedir bu her gün kavga gürültü eğer askerliğimi yapmış olsaydım ve hala işsiz olsaydım başka bi şehire giderdim kimsenin haberi olmadan nasilsa 18 yaşımı geçtim onlarla yaşamak zorunda degilim kimse arayıp sormasın kimsenin umrunda olmayım gideyim 2. el eşyaları evime dizeyim yavaş yavaş düzeltirim durumumu evimi 1+1 bi ev tutar geçinirim kendi başıma diye kurulan bi hayal bi insana bu kadar mı güzel gelir ya lanet olsun :(




 
Allah rızası için paragraf ve noktalama işareti ekle.

Ayrıca sen ne kadar yirtinirsan yirtin spor saatlerine uymuyo diye bir ay çalışıp iki hafta is aramak pek mantıklı bi davranış değil ve karşıdan is begenmiyosun olarak algılanacak bi durum.

Part bi is bul ve devam et. Bir ay sonra sıkıntı çıkaracak yere hic girme. Tamam ailen üstüne gelmese daha iyi ama onlara tavsiye verecek halde değiliz.
  • elorelia  (27.05.15 17:08:38) 
akşamları değilde sabahları spora gitsen olmuyor mu? yani kick box gerçi birden fazla kişiyle çalışman gereken bişi ama bilemedim.

Birde askere gitmek öyle matah bişi değil yaw, eğer komple gitmemek gibi bir şansın varsa onu kullan derim (sanırım kilodan dolayı tecil ettiler, 2 sene daha dayan komple yırt askerlikten) tabii yine de sen bilirsin.

sporla beraber beslenmene de dikkat edersen zaten kilo verirsin ama eğer spor yapmadan kendine hakim olamıyorsan o konuya biraz eğil derim. tabii sporu seviyorsan o başka.
  • selam  (27.05.15 17:22:49) 
Arkadaşım gidemiyorsan gitme askere :)


  • lcha  (27.05.15 17:39:00) 
Kesinlikle zayıflama planına uy. Ne derlerse desinler zayıfla. Hayatındaki herşeyi etkileyecek bir konu bu. Sadece askerlik için düşünme. Annenin ve abinin cahil ve dar görüşlü insanlar olduğunu kabullen. Bu onlardan nefret etmeni gerektirmiyor. Aranı bozma. Ha de geç sadece. Kulaklarını tıka ve planını uygula.


  • twelfth  (28.05.15 08:54:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.