[]

viyanada ne yapılır

Merhaba arkadaşlar akşama kadar viyanadayim. Günlük metro biletim ve harcayacak vaktim var. Ama olamayan şey geniş bir bütçe. Sizden gidebileceğim yerleri, telefonumu şarj edebileceğim kelepir bir iki kafeyi, restoranı tavsiye etmenizi rica ediyorum. Teşekkürler. Tikler gecikebilir.




 
1 günde InnereStadt'ı gezebilirsiniz.
Cafe Sachre de meşhur sachre yiyebilirsiniz 6€ civarında

onun dışında en ucuz kafeler tabiki mc donalds veya illy coffee shop'lar
1 yıl viyana da yaşadım metroya hiç para vermedim öğrenciydim tabiki de siz türklük yapıp para verin :)

InnereStadt'ı gezmek zaten 5-6 saati alacağından metroluk bir yer kalmıyor.
Schönbrunn'a gidebilirsin belki ancak parasız sadece bahçesi geziliyor.

bunun dışında en güzel tavsiyem. Hava çok güzeldir.
1 tane beyaz şarap alıp ucuza elde şarap yine InnereStadt'taki sokak müzisyenlerini dinlemek hele bir de hofburg sarayı önündeki çellist oradaysa müthiş keyifli oluyor :)
  • croswell  (27.05.15 15:50:15 ~ 15:51:08) 
1516 cafenin birası acayip iyidir.


  • northernsky  (27.05.15 15:55:51) 
figlmüller'de bi şnitzel yenir yani, patates salatasıyla.


  • tiny penny  (27.05.15 17:04:18) 
Birde ucuz hediyelik önerirseniz çok müteşekkir olucam.


  • gliderpilot  (27.05.15 17:35:51) 
Kunsthaus ve Hundertwasserhaus un olduğu bölgeye git,o evlerin falan fotoğrafını çekersin. han gibi bir şey var içinden hediyelik eşya da bulursun.ucuz olmayabilir ama

st. stephen's katedrali güzel,gezebilirsin. hem merkezde.

cafe central diye bir yer var tasarımı çok hoş ama pahalı olduğunu düşünüyorum.viyana'da ucuz bir yer bulmak zor.
  • aybengülerim  (27.05.15 17:47:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.