[]

Saçlarla İlgili Bir Soru

Selamlar,

Şimdi kısa ve orta arası uzunlukta bir saçım var. Her sabah duş alıyorum, işte jöle ile falan şekil veriyorum ama bu hakkaten zahmetli bir iş. Bir de sabahın köründe kalkıp 15 dakika buna ayırmak zor geliyor. Bir de mesela serviste uyumak için kafamı cama yasladığımda falan saçlar bozuluyor hakkaten sinir bozucu. Çoğu kişiye bakıyorum, adamlar saçlarına hiç bir şey yapmasa da normal bir görüntüsü var, adam yataktan kalkıp, elini yüzünü yıkayıp servise geliyor.

Gençler bunun bir yöntemi var mı yahu? Ben duştan çıktıktan sonra saçlar kuruyunca kabarıyor biraz, kötü bir görüntü oluşuyor. Hani özel bir malzemeyse onu da bilelim bütçemiz yetiyorsa alalım, saça bakım yaptırmak gerekiyorsa onu da yaptıralım. Elbette kimisinin saçı o şekildedir ama ne bileyim ben de istiyorum öyle.

Bu arada saçım kıvırcık değil, düz. Ek sorular varsa bekliyorum.
Teşekkürler

 
saçların ince telli ise dediğin şeylerle karşılaşıyor olabilirsin. (hemen bozulma, şekil verirken uğraştırma) bahsettiğin kişilerin saçları kalın telli ve daha sağlıklıdır.


  • kakao  (27.05.15 09:20:15) 
bazen sac tirasinla da alakali. oyle bi tiras oluyosun ki tornadoya yakalansan ayni formda kaliyo. dogru berberi bulmaya da calisabilirsin berberinden suphen varsa. bi de abi cok jole kullanma cidden kotu ya. belki de noluyosa jolelemekten oluyo. mesela bi kere de dustan sonra sadece her zamanki yonune tarayip birak bi zaman gecir onunla. sonra ise gelince tuvalette bi goz gezdir sac ne durumda diye, ona gore islat sekil ver hafiften ama zor kullanma saca. ince telli mi?


  • hopeless  (27.05.15 09:25:27) 
jöle değil wax kullan +1


  • dieselsingle2  (27.05.15 09:54:38) 
Jole degil wax kullan, tıraş olurken belirt bunu ara makas atsın kabarıklığı almak için.


  • yonge and bloor  (27.05.15 10:19:33) 
Argan yagi senin ilacin. Elektriklenmeyi ve kabarmayi alir taranmayi kolaylastirir.


  • halitkin  (27.05.15 10:36:09) 
cevaplar icin tesekkurler arkadaslar.
@hopeless, ince telli degil saclarim, bir sure jole kullanmadim zaten uzunca bir sure hatta, o zamanlar dedigin gibi yapiyordum ama iste yine cok guzel olmuyor.
@minik donut canavari,@dieselsingle2 wax da yanlisindan mi aliyorum bilmiyorum ama boyle cok kati ve yapisik gibi o yuzden sacima surerken bile zorluk yasiyorum. farkli bir yontemi mi var?
@yonge and bloor, ara makas mumkun oldugunca attiriyorum hocam.
@halitkin tesekkurler hocam deneyecegim.
  • mystb  (27.05.15 14:07:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.