[]

eski sevgililerim evleniyor

sorun başlıkta. sorun da değil belki onlar için güzel bi şey tabii de. insan bi tuhaf oluyo. bir değil, iki değil. 50 sene boyunca kendimden 75 yaş büyüklerle çıktığım için sanırım, adamların evlilik haberini alıyorum sürekli. asdfkjs. of.

daha önce yine ergene bağlayıp sonradan sildiğim duyurularımdan birinde, eski sevgililerimin iyi insanlar olduklarından, aslında geçmişten bi tanesiyle evlensem olur gibi geldiğinden bahsetmiştim. ama adamlar pek öyle düşünmüyomuş ya. eheh. çatır çatır evleniyolar. bi tanesi de "snape'ciğim seni unutamadım, senin gibisini de bulamadım zaten, ne iyiydik biz, gel evlenelim" demedi yani. kütür kütür evleniyorlar. çocuk bekleyen bile vardı en son. ciddi hayatlar kurup orta yaş triplerine adım atıyolar ya resmen. evler işler kurmalar, araba park etmeler filan yapıyolar. ben daha hala bohem öğrenci hayatı yaşıyorum. düşünsene onlar mutfak takımı filan bakıyolar. zigon sehpa, aynalı dolap, yeni evli çifte daire filan. tüylerim ürperdi. ahahah.

canım sıkıldı, anlatmak istedim. soru da sorayım. sizce nolucak, hepsinin tek tek evlendiğini seyredicek miyim? en sona ben mi kalıcam ya? hepsi mi evlenir, bi tanesi de "ya snape vardı" demez mi acaba? asdlşfjk. hayır sonra evlenmesek bile desinler. hehe. şaka yapıyorum. bazılarında buruk bi sevinç oluyo, bazılarına anlam veremiyorum. böyle böyle gülebileceğim bi şeye evriltmeye çalıştım ama aslında olmadı da pek. ühü.

naber?

edito: uyuycam, cevaplara sabah bakarım.

 
Soruya gore cevap vericem o zaman.

Ben de yaklasik yarim saat once gecmiste beni cok uzen, planlarimda beni yalniz birakan eski sevgilimin benden sonraki ikinci sevgilisiyle fotograflarini gordum. Kiz inanilmaz sevimli, birlikte cok guzel gorunuyorlar. Butun fotograflarini begendim, hatta sonra kendisine de mesaj attim birlikte cok guzelsiniz diye. Sonra o kizdan konusmaya basladik, amazing bir lady'ymis. Sonra durdum bi dusundum. Yahu kimse bana amazing lady dememistir heralde bugune kadar. Ne bileyim catlak diyeni var kacik diyeni var da heralde hic lady olamayacagim ben. Hele amazing hic olamayacagim. Ha iliskilerin baslarinda oluyorsun da sonrasi gelmiyor. Neyse iste, neyse ki benimkiler daha evlenmeye baslamadi.
  • letheavendangered  (27.05.15 01:57:04) 
1 hafta once karsi komsum olan eski sevgilim sozlendi. Gram bir sey hissetmedim. Nötr. Ne hüzün ne mutluluk.
Cünkü biliyorum son bi senedir ben daha mutluyum ;)
Boşver her şeyin bi zamanı var. Bekleme o zaman evlilik mevlilik hepsi kendi sana gelir zaten.
  • takilagimacanim  (27.05.15 02:05:41) 
hayatlarına devam ediyorlar. etmesinler mi?


  • e haliyle  (27.05.15 02:15:04) 
Evde kalmayacaksin yahu sadece evlilik, daha dogrusu hayat mevhumuna senin baktigin yerden bakan baska birinin karsina cikmasi lazim. Yani her evlenen insanin evinde zigon sehpa yok, yada her cift araba sahibi degil. Bu nerden baktigina bagli.
Ayni seyi bende bir donem hissettim, daha fenasi ben bunlari dusunurken bir iliskimde vardi, ne sacma. Her neyse bu bir surec bence ve her insanin donem donem yasadigi bir sey, hepimiz gibisin yani. Bazen imrenip ne guzel oldular diyeceksin bazende allah korudu ya beni diyeceksin.

  • bruceandwayne  (27.05.15 02:48:58) 
bana göre bu sorduğun şeyde en önemli olan kriter şu:
bu adamlarla cinsel boyutta fiziksel temas kurdun mu?

eğer sadece el ele tutuşmaktan ibaret kaldıysa ilişkilerin, onları abilerin gibi görüp eski sevgililerim evleniyor tripleri yerine hoş bir tebessümle izleyebilirsin. tecrübesinden faydalanıp hayat perspektifini genişlettiğin arkadaşların gibi görebilirsin eğer cinsellik yaşamadıysan.

sadece birkaç yemek yiyip elele gezmekten başka bir yakınlaşma kurmadığın adamları eski sevgili olarak görmek bile gereksiz. haliyle evlendiklerinde bir garip olmazsın böyle düşünürsen.
  • karina zeviani  (27.05.15 04:41:38 ~ 04:45:56) 
Hayatın hep gençlikteki gibi geçmeyecek. Kadınlar için yaşlanma böyle oluyor işte.


  • arnold schwarzeneger  (27.05.15 09:04:40) 
Açıkçası eski sevgililerinle halen iletişimde olman, hiç kompleks yapmadan duygularını ifade edebilmen çok hoş.

Benim senden aldığım izlenim kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadın olduğun, erkeklerde de standart mantık ''ayyy aşkımmm evlensek ne güzel olur di mi'' diye kadın alttan alttan darlamadıkça evlilik akıllarına gelmiyor.

Evlilik şart değil ama evlenmek istiyorsan - arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla - arada alttan alttan dile getirmek gerek... Erkekler öyle olmadığını iddia etse de kadını güçlü gördüyse evlilik lafını açmayabiliyor.
  • stratejisizsiniz  (27.05.15 09:06:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.