[]

seçim arifesinde evinizde siyasi atmosfer

benim aile bütün gün sıradan ulusal, bengü, halk, imece izliyor. çok mağdur durumdayım. sizin manyak ebeveynler de kararsız mı? allahım deliricem..




 
Bizde bir degisiklik olmuyor.


  • stavro  (26.05.15 21:44:07) 
hay bin kunduz. benimkiler her olayla ilgili bilgi sahibiler. kimin oğlu nerede ballı maaş alıyor, hangi şehirde akpli belediye nasıl seçim çalışmalarına baskı uygulamış, bıcırık kılıçdara nasıl saçma laflarla sataşmış, bi selonun çarptığı laflara gülüyorlar, bi uğur dündarla izmirden canlı yayındayız, şu an bengüde yandaş medyasının kritiği var, arada ulusalda paşalarımızla türkiyenin jeostratejilerini tartışıyoruz..
yemin ediyorum kendimi skicem..

  • kargn  (26.05.15 21:53:07) 
bizimkiler durağan da babamla arada güreş tutuyoruz, bir mhp'ye vereceğim bir selo'ya bir de kılışdar'a diyor. rte'yi görünce küfredip kapatıyor televizyonu :)


  • doxanikee  (26.05.15 22:03:31) 
Babam ezelden beri akşamları siyasi tartışma programlarını izlediği için bi değişiklik yok bizde. Kendisi tayyeap'ten nefret ettiği için olağanüstü bi durum yok. Kendisi has MHPlidir


  • bilmemkacincinick  (26.05.15 23:33:45) 
evde 7x24 siyaset konuşuluyor zaten bir değişiklik olmadı. işin ilginci evdeki herkesin görüşü aynı nasıl bu kadar siyaset konuşuluyor anlamıyorum.


  • kuzey li  (26.05.15 23:40:59) 
abi kararsızların evinde yaşayın da görün siz halimi..

ana- demirtaş ne iyi konuştu bak bıy bıy bıy davutoğluna nasıl da halkın yedek sevgilisi iması yaptı bak bıy bıy.. çok gülüyorum ben bu bıcırığın hallerine..
ben- yav sen 2002den bu güne akpye vermedin mi oyları? hüloooğğ?
ana- yaa olum o zamanlar çöpler patlardı, tayyip zamanında şehir hizmet gördü, kime vereydik shpye chpye mi sanki onlar çalmıyordu bik bik bik.. ama sonra o ali ismaili öldürdüler bunların polisleri ya orada içimden parça koptu..
ben-la adamlar belediyenin her hizmetini taşeronlaştırdı da insanları güvencesizleştirip o kadar emeği sömürüp yandaşı kayırıp çözdüler o işleri, sen bilmiyor musun? bugün herkesin kazancı yarıya düştü, herkes güvencesiz hüoğğ? illa birileri mi ölmeliydi, siz bütün okul hayatımda siyasi tiplerden uzak dur mitinge gitme 1 mayısa gitme diye bana evi dar etmediniz mi?
baba- doğru diyorsun tabii..
ben- ya bi de sen eski sendikacı olacaksın, sen konuşma, hala neye oy verecen belirsiz..
baba- hepsi birbirinden boq..
ben- e ver hdpye ya da chpye, madem bunlar biraz işçi dostu görünüyor.. sen emeklisin de chp size ohooo..
baba- ben vermem demirtaşın kökü belli..
ben- ya chp?
baba- onlar yolsuzluk yapmadı mı, iski, civangate, bik bik bik..
ben- ya birine terör iması yaptın, birini ibb zamanından beri sevmemişin belli, bari mhp falan de de o kadar, oyun boşa gitmesin madem sürece karşısın, kürtlere gıcıksın, chp de sana güven vermiyor..
baba- ne vereyim lan mhp'ye
ben- oha yoksa vatan partisine mi vereceksiniz, reddederim sizi lan, her gün ulusal kanal izliyorsunuz, perinçek beyninize mi girdi doğru söyleyin bana?
ana baba koroal: yoook beee...
ben-e neye veriyorsunuz reyleri madem? barajı geçemeyenlere mi yoksa? olum bibipe mi vericeniz heparcı mısınız, osman paşa falan, neye, meraktan çıldırtmayın adamı..
ana- biz kararsızız
baba- giderken karar veririz..
ben-laavlevelakuvvete.. yaa kapat kapat şu açık oturumu bi müzik açın bari ruhumuz doysun.. trt3te fasıl falan vardır. sizin bu kafa yüzünden ömrümün en güzel 30 yılı gitti..
  • kargn  (27.05.15 00:23:00 ~ 00:23:19) 
Aktif olarak seçim çalışması yapıyorlar. Siyaset konuşmazlar pek. Anca parti içi çekişmelerle uğraşsınlar.


  • auroraaurora  (27.05.15 02:40:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.