[]

canon 70d

canlar,

canon 70d en uygun fiyata nasıl alınır?

garantili sıfır veya temiz ikinci el, fakat ikinci el işi problem olabilir. ilk tercih, sıfır.
yurtdışı da ihtimal dahilinde.

 
Valla karşim, canon 70d değilde nikon 3100d aldım cok uygun bir fiyata www.sahibinden.com'dan, Get ile alırsan onaydan once zamanın oluyor urunu ıncelemek ıcın.

Fotoğraf makinesinden bol şeyde yok orda.
  • anonymice  (26.05.15 20:53:36) 
Hayyam pasajını denediniz mi?


  • Vicy89  (26.05.15 21:16:40) 
Kanka yurtdışından getirttiğine değmez. İstanbul'daysan her türlü Hayyam Pasajı'na bi uğra. Hayyam Foto Teknik ile Odak Foto'dan ikinci el için de sıfır için de fiyat al. İndirim de yaparlar. Piyasası olan ürünler olduğu için gidip Teknosa'dan falan sakın alma. İkinci ele de o kadar soğuk bakma. Çok piyasası var fotoğraf makinelerinin. Haliyle spotlar garantilileri üzüyor. Shutter counter'lar var internette. Bakarsın makine temizse, shutter sayısı düşükse alırsın.


  • charles montgomery monty burns  (26.05.15 21:26:30) 
maalesef şu an yurtdışındayım, istanbul'a geldiğimde hayyam'a bakacağım.
peki hayyam'da nasıl bir fırsat olabilir? sıfır ürünü amazon'dan daha ucuza ve garantili satabilir, "dükkan garantisi"nden fazlasını sunabilir mi?
ikinci ellerde ise örnek bir fiyat söyleyecek var mı? mesela temiz bir 70d 2bin liradan aşağı bulunur mu?
  • hicazkar  (26.05.15 22:34:14) 
Hayyamdaki 0 makinalarda sadece dükkan garantisiyle alınca vatan bilgisayardaki fiyat arasında 400lira gibi bir oynama oluyor. En azından D7000de böyleydi.


  • new day new life  (26.05.15 23:22:13) 
vatan ile amazon arasında yaklaşık 600 liralık fark var. buraya amazon'dan ücretsiz kargo ile getirtebilirim. şu an için en uygunu bu gibi.
başka seçenek bulamazsam amazon'dan sipariş verecek gibiyim.

  • hicazkar  (27.05.15 12:20:25) 
dıııt. Amazon tr ye gonderiyor mu iyi baktın mı? gonderiyorsa onun vergisi kaç para olur biliyin mi.?

kısaca öyle bir işe girişme.
  • anonymice  (27.05.15 12:25:12) 
isveç'teyim. bu ürünün siparişi için ikaz verdi ama ebay vs sitelerden kargo ücretsiz siparişler vermiştim.


  • hicazkar  (27.05.15 12:44:34) 
Zaten yurtdışındaysan al tabi. Ben ülkeye getirtmek zor olur diye Hayyam'ı tercih et demiştim. Hayyam fiyatlarından biraz daha ucuz olur amazon, e-bay fiyatları. Yalnız dikkat et refurbished olmasın.


  • charles montgomery monty burns  (27.05.15 20:09:40) 
amazon, nedense isveç adresine göndermiyormuş. bir yolunu bulacağız artık.


  • hicazkar  (28.05.15 00:26:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.