[]

lazer göz ameliyatı

Dünya göz hastanesinde olmayı planladığım ameliyat. Tavsiyelerinize ihtiyacım var, özellikle hastane hakkında.

Yaptığım araştırmalar sonucu karar verdim, cuma gününe randevu bile aldım tam işyerinden izin alcam mudurum sakin olma bi tanıdık orada ameliyat oldu kör oldu dedi. Kafam çok karıştı.

Bir de siz dostlara sorayım dedim, tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim.

 
"4+4+4 mitingi sırasında polisin saldırısına maruz kalan SDP’li Eylem Ataş’ın bir gözü yüzde 80 oranında görme kaybına uğradı.

ETHA’nın haberine göre miting alanına girerken kendilerini aratmak istemeyen DEV LİS ve SDP üyeleri ile polis arasında gerginlik yaşandı. Polis bu sırada Eylem Ataş’ın yüzüne copla vurdu.

Yüzünün çeşitli yerlerinde ödem oluşan ve tek gözü yüzde 80 göremeyen Ataş, hastaneye götürüldü. İddialara göre Hacettepe Hastanesi’ne götürülen Eylem Ataş’a polis baskısı nedeniyle darp raporu verilmedi. Bunun üzerine Dünya Göz Hastanesi’ne götürülen Ataş’a, polis baskısı sebebi ile 2.5 saat boyunca herhangi bir tedavi uygulanmadı. Yaşananlar üzerine SDP ve Eylem Ataş’ın ailesi suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusunun ardından Dünya Göz Hastanesi’nin, aileye “Tedavi masraflarını biz üstlenelim, olay kapansın” dediği iddia edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan SDP Ankara İl Örgütü, “Yüzde 80 göremeyen arkadaşımızın bu halde olmasının sebebi orantısız polis şiddeti ve onu 2.5 saat boyunca tedavi etmeyen Dünya Göz Hastanesi’dir. Bu olayın peşini asla bırakmayacağız, bu olayın sorumluları ceza alana kadar bu davanın takipçisiyiz!” dedi. (Evrensel)"

Meseleyi doğrudan Eylem'in ağzından öğrenmek isterseniz: www.siddethikayeleri.com

Bu belirttiğim meselenin haricinde de, kendisi hakkında pek iyi şeyler duymadım. Daha farklı bir yer araştırmanızı önermekteyim.
  • sevgikusunkanadinda  (26.05.15 15:11:37 ~ 15:14:51) 
Dünya Göz inanılmaz sayıda ameliyat yapıyor. Elbette arada sıkıntılı durumlar ya da yanlış işlemler yaşanacaktır. Yani teorik olarak bir kör olana karşı yüzlerce belki binlerce iyileşen duyabilirsiniz.
Üstteki haber ama mesela benim için şahsen seçim yaparken önemli olurdu. Ben lazer ameliyatımı Dünya Göz'de olmadım. Bu aşırı ameliyat sayısı bende nedense fabrika izlenimi yarattı. Dediğim gibi, ameliyat komplikasyonları her zaman olabilir, dünya göz özelinde değildir ama benim seçimim de dünya göz olmadı, Kudret Göz'ün Acıbadem'deki hastanesinde yaptırdım. Daha iyidir daha kötüdür bilemem. Orası kadar şekilli değil ama muhtemelen orası kadar pahalı da değildi.

  • whoosie  (26.05.15 15:27:27 ~ 15:28:51) 
Hastane hakkında bilgi alma, doktor hakkında bilgi al. Her hastanedeki her doktor aynı olmuyor. Doktorun ismini araştır internetten.


  • iamelf  (26.05.15 15:31:33) 
dünya göz'de değil istanbul cerrahi'de sinan göker'e gitmeni tavsiye edebilirim ancak


  • bordeaux  (26.05.15 15:39:15) 
@iamelf Doktorla ilgili bir şey bulamadim internette ne olumlu ne olumsuz.


  • kenobi  (26.05.15 15:39:21) 
@bordeaux ankara'dan başka yerde olmam pek mümkün değil.


  • kenobi  (26.05.15 15:40:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.