[]

bisiklet nasil caliniyor?

salonda duran bisikletimi kapinin onune cikarmaya karar verdim. lakin;

gece on tekerden motorla beraber demirlere kilitliyorum. sabah motoru alinca on tekerden abus motosiklet kilidiyle kilitli bir basina kaliyor bu yavrucuk.

bisiklet calinirken on teker sokme mevzuu var mi? kilidin kesilmesi zor. peki bisikleti nasil ayiriyorlar kilitten. jantu fln kesmezler herhalde.

 
kilidi keserler: ders.insaatbolumu.com


  • himmet dayi  (26.05.15 11:11:19) 
ön tekerleği çıkamak kolay, o yüzden bisikletin ön tekerleğini ve kadrosunu beraber kilitlemek lazım.


  • lemmiwinks  (26.05.15 11:11:42) 
benim bisikleti bağladığım ağacı kesip çaldılar.


  • screamshot  (26.05.15 11:14:00) 
yook kilit o zimbirtiyle kesilebilecek kivamda degil. motorumu emanet ediyorum o kilide sonucta. ama on tekeri oracikta birakip bisletin kalanini gotururler mi o sekilde de para eder mi diye sordum.


  • jimicik  (26.05.15 11:15:08) 
ön tekerleği bırakıyorlar genelde kilit sağlamsa ve sadece önden kilitlenmişse.

kilitlediğin demir kilitten daha zayıfsa demiri kesebiliyorlar.
kilidi kesemiyorlarsa da kilit mekanizmasını kırabiliyorlar.
kadroyu kilitlesen ön/arka tekerlekleri seleyi sele borusunu, bazen gidonu/maşayı çalıyorlar zamanı varsa...
  • ucan spagetticanavari  (26.05.15 11:16:40) 
evet götürürler.


  • lemmiwinks  (26.05.15 11:17:07) 
hssss..
eve geri koyayim bari :/

  • jimicik  (26.05.15 11:19:57) 
kilit ne olursa olsun kesiyorlar, adamların işi bu. sırf bisiklet için yapılmış özel kilitler var değişik alaşımlardan ama onları bile kesiyor şerefsizler.


  • aksimetre  (26.05.15 12:30:05) 
arkadaşımın motorunu kilidini keserek çalmışlardı. hatta kestikleri makası bırakıp gitmişlerdi. makas 1 metreden uzundu diye hatırlıyorum.


  • boyalı kuş  (26.05.15 13:10:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.