[]

win 8.1 tablet pc açılış sorusu

sevgili duyuru sakinleri yeni aldığım lenovo miix3 cihaz açılırken ısrarla internet bağlantısı istiyor. internet bağlantısı olmadan açmaya çalıştığımda this pc is locked bıdı bıdı gibisinden bir uyarıyla karşılaşıyorum ve cihaz açılmıyor. nedir bu arkadaşın derdi?




 
Cihazınızın işletim sistemi nedir?


  • cok sey hakkinda az sey bilen adam  (26.05.15 01:40:05 ~ 01:40:10) 
Windows 8.1 var 32 bit, ikisi bir arada dedikleri dokunmatik zımbırtıdan. kendi sorunuma girişteki password'ü kaldırarak geçici bir çözüm getirdim sanırım şimdilik ama password mevcutken ve doğru pass girdiğim halde neden internet bağlantısı talep ettiğini ve bağlantı olmadan cihazın kilitlendiğini anlayamadım.


  • generic  (26.05.15 02:04:28) 
Başlıkta yazmışsınız zaten işletim sisteminizi, bakar kör olmuşuz, kusura bakmayın. Eğer cihaz yerel hesapla değil de, Microsoft hesabıyla açılacak şekilde kurulduysa ister istemez her açılışta internet bağlantısı soracaktır. Yerel hesaba geçerseniz bu sorunu bir daha yaşamazsınız. Şu şekilde:

www.cnet.com
  • cok sey hakkinda az sey bilen adam  (26.05.15 02:07:02) 
aynen öyleymiş sanırım evet çok teşekkürler yardımınız için.


  • generic  (26.05.15 02:18:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.