[]

İç çamaşırı giymek bir zorunluluk mudur?

hiç giymesek her şey daha güzel olmaz mıydı?




 
bir erkek olarak bazen giymeyip çıkıyorum ama organ biraz büyük olduğu için sıkıntı oluyor işte. belli oluyor.

bu yüzden gerekli maalesef ic camasiri
  • sen nerdeydin simdiye kadar  (25.05.15 18:06:26) 
nasıl rahat ediyorsan öyle takıl, dışarıdayken insanlar iç çamaşırı giymiş mi diye kontrol etmiyorum şahsen

edit; pardon bu duyuru altında malafatın büyüklüğünden bahsediyormuşuz:

kardeş 40 cm malafat olunca zoraki giyiyorsun elmahkum :(
  • neseranni  (25.05.15 18:16:06 ~ 18:32:35) 
organ büyük olunca gerekli oluyor


  • masa penisi  (25.05.15 18:18:06) 
sacmalamayin arkadaslar, organ buyuk olmasa da gerekli.


  • hot potato  (25.05.15 18:26:38) 
iç çamaşırının olayı, yıkaması temizlemesi pantolondan daha kolay olduğundan kaynaklı, pantolunu yıkamak daha zor + pantolon pahalı, iç çamaşırı ise nispeten daha ucuz yıkaması daha kolay bu nedenle tercih ediliyor amma şart değil giymeyeni dövmüyorlar ki bende zaman zaman giymiyorum.


  • selam  (25.05.15 18:27:51) 
benim bir kere fermuara sıkışmıştı, çok acıdı...

şaka la şaka. giyin çamaşır.
  • Absinthe75c  (25.05.15 18:29:59) 
selam arti 1. bu sabah sicarken aklima geldi bu soru. diger turlu devamli kirli pantolonla, gomlekle gezmek zorunda kaliriz aga.


  • baldur2  (25.05.15 18:34:14) 
sizin bıngıllar yüzünden kızlar cevap vermeyecek :(


  • sustum  (25.05.15 18:40:49) 
donsuz çıkmam abi. zorunluluk değil elbette ama ben giyiyorum. organ büyük olunca sorun oluyor :))))))))

bakın size donla ilgili çok ilginç bi anımı anlatçam şimdi,

ortaokuldayım, beden dersine eşofmanla gitmeye yeni başladığımız dönemler ilkokuldan sonra. formata yeni yeni alışıyoruz. her beden dersinde en az 5 kişi eşofmanlarını evde unutmuş oluyor falan. ben de çantamı hep sabah hazırlarım, akşamdan hiçbi şey yapmam. o gün yine öyle yaptım, annem akşamdan eşofmanımı koymuş poşete bırakmış yatağın başına. lan yalnız bi sıkıntı var, hiç don yok çekmecede. hepsi kirli sepetinde. yıkanmış tek bi tane bile yok. annem de uyuyor. hay amk dedim giydim pantolonu çıktım.

sonra işte tabii an gelip çattı, kızlar sınıfı terk etti biz giyincez. soyunma odamız yok. önce biz giyiniyoz, sonra biz çıkıyoz kızlar giyiniyo sınıfta. ben geçtim mümkün olduğunca az görülebileceğim bi yere ama üç kişi oturuyoz bi sırada, 30-40 tane erkek var sınıfta, hangi birinden kaçıcan. ip kuşak komple meydanda, hepsi krize girdi nasıl gülüyolar DONUN YOK MU LAN HUAUHA diye.

öyle bi tavır ve tepki beklemiyodum açıkçası, "ne var bunda bu kadar abartılacak amk, sabah akşam birbirinize çektiğiniz otuzbiri anlatmıyo musunuz mal değnekleri" dedim ve protest tavrımı sonraki günlerde de don giymeyerek sürdürdüm. hiç unutmuyorum, bi keresinde faruk'la tenefüste çıktık işte bahçede dolaşıyoz. "donun var mı lan" diye sordu bi anda. "yok ya ne giyicem amına koyim" dedim. herif öyle bi tiksintiyle baktı ki üzerinden 8-10 sene geçti hala unutamıyom.

velhasıl iç çamaşırı giyin arkadaşlar, toplum henüz buna hazır değil. biz türk milletine sövüp ediyoruz ama bizim çocuklar yine iyi ya. amariga'da okuyo olsaydım çok bully'ye maruz kalırdım, ya intihar eder ya okulu bombalardım herhalde. bizim çocuklar o gün taşaklarını geçtiler bi daha da ilişmediler. amariga'da olsa bütün okula rezil olursun, herkes alay eder. çünkü onlarda allah falan yok insanlık yok oralarda. yaşasın türküye
  • der meister  (25.05.15 18:50:29) 
böyle sürekli iç kısımdaki cep/fermuar/düğme yerlerine sürtünmesinden rahatsız ediyor.


  • ghilleinthemist  (25.05.15 18:55:44) 
ev halimin dışında donsuz hayatım boyunca gezmedim, yukarda belirtildiği gibi götlek arkadaş ortamında donu indirme mevzuları yüzünden gençliğim tedirgin geçmişti. bi de aniden altına sıçma olaylarına şahit olmuştum, özellikle lisede tuvalet kabininde gizli gizli arkadaşla sigara içerken tam karşımda altına sıçmış olması büyük etken.
don = dış dünyanın gerçekleri ile aradaki tampon bölge

  • masa penisi  (25.05.15 19:02:51) 
hayır değil


  • empty bottle  (25.05.15 19:17:24) 
Baya testesteron kokutmuşunuz ortalığı


  • cecilia  (25.05.15 19:59:31) 
Tabii ki zorunluluk değil, nasıl rahat hissediyorsanız en güzeli öyledir.

Ben giymezsem rahatsız oluyorum, pantullar şortlar falan sert gibi geliyor ve rahat edemiyorum. Psikolojiktir belki bilemedim. Öyle 47 cm falan da değil standart.
  • thor odinsson  (25.05.15 20:06:00) 
Asapscience'ın bir bölümünde kıyafetlerin üretilmesi ile insan ömrünün uzaması arasındaki ilişkiden bahsediyordu.

-- buralar hafiften iğrenç ---

ilk insanlar cıbıl cıbıl dolaşıyorlarmış ya, bu insanlar osurduğunda (ya da hepimiz için geçerli bu) dışkı partiküllerini havaya serpiyormuş. Tabii esvap da olmadığı için bu partiküller havaya karışıyormuş. Oradan da insanlara çeşitli hastalıklar bulaşıyormuş. Bir seferde olan bir şey değilmiş ama yavaş yavaş mikrop püskürttüğünü düşün birinin.

-- buralar hafiften iğrenç ---

Sonuç olarak kıyafetlerle birlikte bu hastalıklar önlenmiş olmuş. İç çamaşırı ile kıyafet ayrımına şimdi gelebiliriz. İç çamaşırı ve pantolonlar (etekler) aynı hızla kirlenmiyor. Örneğin, "Ne kadar sallarsan salla, dona düşer son damla"yı ele alalım. Don olmayınca kota düşüyor o damla. Daha bacakları kirlenmemiş kotun ağını bir saatte bakteri kaynatıyoruz. Hem de dış ortamla iletişime daha açık bir şekilde. Ki donlu halle bile ağın kirlenme hızı ile geri kalanın kirlenme hızı aynı değil. Haliyle pek çevreci bir yaklaşım değil. Dolayısıyla don (özellikle pamuklu don) çok sağlıklı bir şeydir. Diğer donlar da gereklidir, neşemize neşe katar.

Sutyene gelince eskiden şöyle şeyler varmış.
www.youtube.com
1500'lülerinkini sevdim ben.
Çok çok gerekli bir şey değil sağlık açısından. Ama kocaman memeleri olanlar için bir destek gerekiyor, yoksa ağrı yapıyor. Bu nedenle gerekli. Onun dışında, toplumsal nedenleri çıkardığımda sağlık için o kadar gerekli olmadığı gibi yanlış seçilen sutyen meme kanserine de davetiye çıkarabiliyor.
  • aychovsky  (25.05.15 20:11:59 ~ 20:12:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.