[]

futbolla ilgili ben de bazı şeyleri merak ediyorum..

mesela neden delikanlı* gibi sporları izlemek varken futbol gibi saçma, teatral, fahiş fiyatlı eşeklerden, mafyatik/kalantor yöneticilerden, yoz taraftardan ve eyyamcı hakemlerden mürekkep bir sporu izliyorsunuz lan?

*:delikanlıdan kastım, buz hokeyi, rugby, jimnastik, curling falan işte..
şu mesela:
theclassical.org
ağzında diş kalmayan bir şampiyon,
şu adam mesela, bakmayın mideniz kaldırmaz, ama bu adam neden devam ediyor:
www.totalprosports.com

yaa bi de şu pice bakın:
img.bleacherreport.net
şu kodumun totoşuna bakın, bu ne lan?

(bisiklet doping sporu eyvallah, ama adamlar paranın hakkını kanlarıyla ödüyor lan)

lan şuna bak kramponu gömesim geliyor:
neymarinfo.com
bu kadar çıtkırıldım salakları izlemek.. utanç verici lan.

 
Futbol malzeme gereksinimi(Hem fiziksel hem de zihinsel anlamda) çok az olan bir spor, futbolun tek başına domine ettiği ülkeler zaten büyük çoğunulukla gelişmiş ülkeler değil. Türkiye de bu tanıma giriyor. İnsanlar oynayabildikleri sporları seviyor.


  • zamanin otesinden gelen edit  (25.05.15 14:27:31 ~ 14:48:20) 
sporun içinde neden şiddet olsun ki?


  • dahili meddah  (25.05.15 15:05:29) 
delikanlıdan kasıt olarak buz hokeyi ve rugby diyip ardına jimnastik ve curlingi nasıl bir ortak düşünceyle ekledin merak ettim.
bence insanlar futbol konusunda bilgi sahip olduğu için izliyorlar, kendini sahadaki adamın yerine koyabiliyorsun, ulan ordan öyle vurulur mu o gol de kaçar mı ben bile atarım gibisinden. kendini sahada hayal edebiliyorsun o yüzden de izliyorsun zaten

  • gaza gelen  (25.05.15 15:27:07) 
son paylaştığın linkteki resim yanılmıyorsam 2014 dünya kupası brezilya-kolombiya maçından. piç falan demişsin de zuniga neredeyse futbol hayatını bitiriyordu adamın. o yüzden dikkat et yavaş göm kramponu.


  • lionel andres  (25.05.15 16:26:26) 
bana neymarı savunmayın rica ediyorum. zaten alayı tırt.
senede iki defa falan futbol izlerim, tam maskaralık.
geçen fener maçı mı ne, forvet defansla omuz omuza, geçse kaleci var, saliselik pozisyonlar, defans kendini bırakıyor. hoop, hakem hemen faul. defansın kendini atışı güçsüzlüğünden, müdahalenin sertliğinden değil, adam geri dönerken bileği yetmiyor ama hakem bunu muhakeme edemiyor.
yine orta saha ama forvete yönelik bir oyuncu, ceza sahası sol çizgisinden yardırıyor, ayağından fazla açmış topu, defans bakıyor top gidici, fevkalade rahat derken forvetimsi kazma var gücüyle itişip yine kendini bırakıyor. top aut normalde, arkada forvetimsi kıçını yırtsa o topu çeviremez, defansa bulaşarak aksiyon yaratıyor, hakemin kararı: forvete faul!
lan arkadaş diyorum ben mi çok malım, yeminle tiyatro oynanıyor, gücün, mücadelenin son kademesine varma gibi bir kaygı yok, tüm çaba artistiği geliştirmek.
ersun yanal mı ne? gençlerbirliğinde mi ne? iyi bir savunma anlayışı oturtuyor gibi görünüyor o sıralar. bir istatistiği var, karşı sahada gençlerin yaptığı faul sayısı ligin en yükseği. meğer bu dingiller, geri çekilirken defansa 5-10 sn kazandırmak için, gereksiz bir yerde gereksiz bir karşı takım defansına vs saçma faulleri alışkanlık haline getirmişler.
taktiğe bak!
şiddet yanlısı değilim, gaddarlık yanlısıyım. yanlış anlaşılmak istemem. futbol kadar hanım hanımcık spor görmedim. bu sıska veletlerin yüz kıvranmasının 98'i dümen olduğundan ve filmi sadece sinemada izlemeyi sevdiğimden dolayı sanırım, ne zaman futbola birkaç dakika göz atsam.. gülüncüme gidiyor.. maskaralık.
basket masket bile, çok çok çok daha kontrollü ve faul vs konuları düzgün çerçeveye oturtabilmişler. hani oynadığımız sporları izlemeyi tercih ediyorsak, neden basket yaygınlaşamıyor? jimnastikte son derece ciddiyim, şu her babayiğidin harcı değil:
inapcache.boston.com
ve dahi körling bile yüzbin kat daha delikanlı spor. nalet olsun futbolu türkiyeye getiren batı uşaklarına.
  • kargn  (25.05.15 16:56:17) 
zuniga neymar pozisyonuna şimdi baktım, hoşuma gitmedi desem yalan olur. youtube yorumlarında breziller sertliği başlatan taraftı demişler. öyleyse, justice porn sınıfına girer bu faul. bence sorun yok. bu vesileyle allah raymet eylesin rip neymar, ışıklar içinde yat.


  • kargn  (25.05.15 16:59:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.