[]

size ait olmayan, yerden vs. buldugunuz ve uzun zamandir kullandiginiz

bir esya var mi?
gecen bahceyi budayan kisi bir tek gumus halka kupe bulmus, benim pencerenin pervazina birakmis. aldim, temizledim, taktim ben de. ama bir ay olmadan kaybettim. gerci bugun ofisten biri bu senin mi diye bulmus verdi :)

ama ne zaman boyle bir sey bulsam ve kullanmaya kalksam bir sekilde patliyor. ya kaybolur, ya kirilir, ya gelir baskasi alir gider.

sizde nedir durumlar?

 
haydan gelen huya gidiyor gerçekten.

tanımadığım birinin ofiste unuttuğu çok şık, çok kaliteli bir şemsiye vardı. ben de onu kullanırdım. ben de unuttum bir yerde galiba, ortalarda yok.
  • kibritsuyu  (25.05.15 12:44:42) 
var.bir bıçak. toprağın altında buldum. tarihi eser gibi duruyordu ama ben kalktım temizledim vernikledim, tekrar biledim.

bazıları böyle eşyaların bulunduğu gibi muhafaza edilmesini, yoksa değerini yitireceğini söyler. ben yeni ve işe yarar olsun, tekrar hayat boyu kullanılsın diye onu onardım.

şu an hala çekmecemde duruyor. bulalı 4-5 sene oldu.
  • yollarbenibekler  (25.05.15 12:45:22) 
Algıda seçicilik gibi duruyor aslında konu. Kayboluyorlar tabi, flash disk bulmuştum uzun süre kullanamadan kaybettim mesela. Ama normal eşyalar da kayboluyor, bize öyle geliyor bence.


  • mindwars  (25.05.15 12:45:46) 
yerde çok tatlı bir teneke kutu bulmuştum, hala evde takı toka kutusu olarak kullanırım. Evden çıkmadığı için kaybolmuyor sanırım :)


  • whoosie  (25.05.15 12:45:49) 
hiç yok.


  • neferkitty  (25.05.15 12:47:23) 
tükenmez kalem.
para verip aldığımdan çok bulduğumu kullanmışımdır şimdiye kadar...

  • ucan spagetticanavari  (25.05.15 12:47:42) 
flash disk var, nuhi abim kaybetmiş. 7-8 senedir bende galiba.
bi de çakı bulmuştum sarhoşken. sabah baktım üzerinde kan falan var. kullanıcaktım ama götüm yemiyor.

  • kargn  (25.05.15 12:55:39) 
ben geçen bir şal buldum, artık hep takıyorum.

tam da istediğim gibi bir şaldı çok seviyorum onu
  • buiret  (25.05.15 12:57:42) 
Şöyle düşün senin bulup kaybettiklerin için sen bi aracı olmuş durumdasın olması gereken yere seninle ulaşmış falan.

Geçen gün kampüs otoparkında oyuncak çarık buldum attım cebe.

ben de unutulmuş kolye buldum marka bi yerden alınmış. Kullanıyorum da marka bile olsa rodyum kaplama yok kolye gri den siyaha döndü
  • indescribable  (25.05.15 13:28:34) 
hayatımda ilk kez pahalı bir güneş gözlüğü almıştım. çekinerek biraz. (çok fashion giyinmeyi sevmem.) kış sonuydu güneş yoktu pek, hemen takmaya başlamamıştım. yaklaşık bir hafta sonra sinemaya gittik, üç boyutlu. hala güneş yoktu ama, gözlüğümü kafama takmıştım. sinemada 3d gözlük dağıttılar. çıkışta geri iade etmek yerine cebe attım, hehe. bir hafta sonra fark ettim ki çantamda taşıdığım gözlük kutusu boş. sinemaya gittiğimiz gün gitmiş gözlük. 3d gözlük evde ama. her gördüğümde içim acır.
sen kim ray-ban gözlük kim ak, ahh ah.
2 yıl oldu almadım hala başka gözlük.
  • akil kupuru  (25.05.15 15:09:05) 
öyle şeylerin hayrı olmuyor gerçekten.

ufak tefek çok şey bulurum öyle ama ya kaybederim, ya da benim başıma bir iş gelir bunun üzerine.

özellikle para bulduğumda.

o yüzden artık yolda altın görsem almıyorum.
  • livaneli kadir  (25.05.15 15:26:34 ~ 15:26:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.