[]

İzmirliler'e ya da İzmir ve Çevresini İyi Bilenlere Bir Soru

Az sonra İzmir'den Bodrum'a doğru yola çıkacağız, yoldan çok sapmadan (birazcık sapabiliriz) gidip görülecek, güzel doğası, motosiklet kullanması zevkli olacak yolu olan bildiğiniz yerler var mıdır? Orman, şelale, çiçek, böcek olabilir, hoş kasaba olabilir, şirin ve pek bilinmedik sahil kasabası olabilir.

Şirince'ye daha önce gitmiştik, gitmemiş olsaydık, aradığımıza çok yakın özellikleri var. Foça, Çeşme, Urla, Alaçatı vs gibi yerler de değil aradığımız. Mesela Tire nasıldır, yolu uzatmaya değer mi?


 
karaburunun bir kısmını dolaşabilirsiniz, yolları fazla virajlıdır ama koyları şahane.


  • freya  (25.05.15 10:54:41) 
Tire ya da ödemişte yol uzatmaya değecek hiçbir şey şok maalesef, belki Bozdağ ve Sarp çevresi ve Birgi tarafları sürüş için zevkli olabilir ama o kadar da sapmaya değir mi bilemem.(Ben sapmazdım şahsen) Ama Didim'e uğrayabilirsiniz mesela...


  • Tutesh  (25.05.15 10:56:41) 
Kuşadası milli parka ve Bafa gölüne mutlaka uğrayın. Bafa kıyısında kahvaltı yerleri var hem


  • me gusta  (25.05.15 11:18:24) 
izmir bodrum arası denmiş karaburun diyen var:) arkadaşlar bi haritaya bakın da konuşun en azından. aslında tire fena sayılmaz, derekahve'si var, değirmen şelale restaurant'ı var. onun dışında bafa gölüne bakabilirsiniz, didim'i bilemiyorum da akbük'e gitmeyin yolları berbat durumda ve çok cansız.


  • victum  (25.05.15 11:22:57) 
ödemiş gölcük yaylası ve gölü.

yayla dediğime bakma 1100 e varmaz rakım.
  • gis  (25.05.15 11:23:14 ~ 11:28:47) 
Karaburun +1
(git: www.canavarkesifte.com)

  • celik comak  (25.05.15 11:30:33) 
Tire'ye geldik:) Ne yapmalı burada fikri olan?


  •   (25.05.15 13:39:47) 
@victum kıyı şeridini takip ederken arasında kalıyor gibi :D tireye vakit ayırmaktansa rotanın biraz batısına gitmekte sıkıntı olmaz bence.

@gı orda sadece köfte yenir :')
  • freya  (25.05.15 13:39:53 ~ 13:40:19) 
Teşekkürler bilgiler için Kaplan Köyü'ndeyiz şu an.


  •   (25.05.15 14:37:33) 
bozdağ'a çıkın buz gibi suyundan yerime de için.


  • lancelot du lac  (25.05.15 15:21:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.