[]

tıp bilenler gelsin bi [ayıplı]

Ciddi merak ettiğim için soruyorum. Nasıl sorulur bilemedim de. Aklıma takıldı akşam akşam.

Penis erekte haldeyken kökünden kesilirse kendi kendine ufalır mı? Nasıl olur? Koskoca şey kendi kendine nası bamyaya dönecek? Garip bi şekilde ufalır diye tahmin ediyorum ben.

Ciddi tahmini olan yazsın.

 
penis kanla dolduğu için erekte oluyor. devamını siz getirin...


  • e haliyle  (25.05.15 00:38:58) 
kesince kan boşalıp basınç azalacağı için küçülür heralde.


  • aksimetre  (25.05.15 00:39:39) 
kan kaybı olacağı için döner bamyaya. ama kestikten sonra suyla da doldurulabilir aynı işlevi görür bence... (bkz: ne diyorum lan ben)


  • youshookmeallnightlong  (25.05.15 00:41:05) 
Su dolu balon gibi bişey erekte olan penis. Basınçlı kan ile ayakta duruyor. Kesilince kesildiği noktadan fışkırarak kan boşalır, bamya kalır geriye.


  • harzem  (25.05.15 00:51:49) 
viagra içip de işini görmesine rağmen bir türlü iniş sağlayamayan abilerin inişine yardımcı olmak için penise delik açıp o deliklerden inek memesinden süt sağar gibi kan boşaltıyorsun. yani kan boşaldığı an minik haline geri döner. ( nereden deliyorlar , acıyor mu gibi teknik detaylarını bilmiyorum )

bir de şöyle bir teori geliştirebilirim. ereksiyon için parasempatik etki lazım. yani adrenalinin tavan yaptığı stres , heyecan , acı gibi durumlarda ereksiyon sağlanamaz. kökünden kesiği yediği an verdiği acıyla beraber iniş takımları açılır gibime geliyor.

bu son paragraftan çıkan sonuç ile de kamu spot vereyim ; boşalma için de sempatik etki yani adrenalin lazım. yani heyecan = adrenalin = erken boşalma. yani gençler stres yapmayın , aktivite sırasında rahat olun.
  • montauq  (25.05.15 01:05:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.