[]

istanbul'da fizik tedavi uzmanı kalmamış galiba

anadolu yakasında annem için doğru düzgün bir doktor bulamadım. devlet hastanelerini dolaştım (ümraniye, haydarpaşa numune, beykoz, fatih sultan mehmet) ama doktorlar muayene bile etmeden, hatta kafalarını kaldırıp hastanın yüzüne bile bakmadan basılı bir hareket broşürü verip yolladılar.

özele gideyim diyorum ama kimse doğru düzgün bir doktor tavsiye edemiyor. ne oldu abi, anadolu yakasında hasta ile ilgilenen, hastanın yaşam kalitesini umursayan bir tane bile doktor yok mu?


 
göztepede medipoint var. ben oraya gittim memnundum. doktorun adı erdaldı. sgk geçiyor.


  • sutlu nescafe  (24.05.15 21:05:04) 
Şu anda Acıbadem'deki Acıbadem Hastanesinde görev yapan Atilla Bey var, ancak doktor değildir, fizik tedavi uzmanıdır, inanılmaz derecede bilgili, ilgili ve kibardır. İşini layıkıyla doğru düzgün yapan ender insanlardandır. Ben çok memnun kalmıştım, sonuna kadar tavsiye ederim: www.sensgelisim.com


  • cedilla  (24.05.15 21:23:51 ~ 21:24:10) 
Bir ilave bilgi daha...bahsettiğim merkezdeki diğer fizik tedavi uzmanları da, her yerdeki diğerleri gibi "höt zöt" - hastayı azarlayarak, çocuk yerine koyarak ve endişelerini dikkate almaksızın davranıyorlar, Atilla Bey bir istisna.. Herkese "siz" diye hitap eder ve çok naziktir, işinde en iyilerden biri olmasının yanısıra böyle bir nezaketi de var, ben kendisine 25 seans gittim ayak bileği kırığı ve bağ kopması nedeniyle ameliyat olduktan sonra. Oradaki diğer uzmanların başkalarına davranışını gördüm, başka merkezlerdeki uzmanların tavırlarını okudum/dinledim; bana öyle birileri denk gelseydi ağlayarak kaçardım oradan ve muhtemelen daha hala topallıyor olurdum ki, şimdi ayağımda metal olduğu bile belli değil, "ayağın bir numara büyük kalacak hep ve ortopedik ayakkabıdan başka birşey giyemeyeceksin" dediler, çıtır çıtır topuklularımı giyiyorum, ameliyat öncesi ayak numaramla - hepsi de, Acıbadem'deki doktorum Mustafa Seyhan ve fizik tedavi uzmanım Atilla Ünver sayesinde. Çok reklam koktu ama hayatımı geri verdiler adeta, o yüzden ne kadar övsem az..


  • cedilla  (24.05.15 21:33:38) 
teşekkürler @cedilla, siteye baktığımda çocuk gelişim sorunları listelenmiş görüyorum ama kırık için de fizik tedavi ihizmeti veriyorlarsa bize de bakabileceklerdir o halde. sgk geçmiyor sanırım burada, değil mi?


  • uzdeniz  (24.05.15 21:40:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.