[]

bulaşık makinesi önerisi

annemler benden daha yaşlı olan arçelik leydi 620 kullanıyor. o zamanlar demek ki sağlam makine yapıyorlarmış.

her neyse, ben de dedim ki bir sürpriz yapayım. maksimum 1000TL bütçe var. hangi markanın hangi model iyi olabilir? boyutlar standart mıdır yoksa ölçmem mi lazım tek tek? evdeki makine biraz küçük olduğu için tam kestiremiyorum.

bir de hepsiburada'dan aldım diyelim, yine yurtiçi kargo ile mi yolluyorlar? biz sizin kata çıkarmayız diyebilirler mi?

şu regal, altus gibi yan markalar güvenilir mi? eğer öyleyse baya fark ediyor fiyat açısından.

danke.

 
emin misin ya? bak gerçekten o leydiler çok iyi. annemler de hala leydi kullanıyor. sepeti bozuldu geçen, te antalya'dan sepet getirttik.

bi de eğer ankastre ise sen gider alırsın iyilik ettim zannedersin ama tüm tezgahı değiştirmeniz gerekebilir. ben şu andaki evime taşınırken öyle oldu.
  • la noix  (24.05.15 16:36:04) 
Bulaşık makinasında çok fazla program kullanılmıyor. Kısa, ekonomik, yoğun gibi 3-4 temel program yeterli bence. Yani boş yere 10-15 programlı makinaya para vermeyin.


  • corneillus  (24.05.15 16:40:17) 
regal vestel'in alt segmenti vestel zaten pek kayda değer bir marka değil.

altus arçelik'in alt segmenti, arçelik makine 9 programlı, dijital erkan falan cix özellikleri varken altus 4 programlı ve sadedir. dayanıklılığı kalitesi aynıdır.
  • pofudukayi  (24.05.15 16:44:18) 
annemler halen leydi kullanıyorlar. taş gibi aletmiş cidden.

ben iki adet beyaz eşyayı hizlial'dan almıştım, daireye kadar çıkarttılar. sadece telefonla irtibat kurmanız iyi olabilir. beni arayıp -abi sizin teslimatı en son yapacağız- demişlerdi.

ben olsam alırım vestel, bakarım işime.
  • teknikekip  (24.05.15 16:50:56) 
benim bulaşık makinam horoz nakliyat ile geldi, kapıya getirdiler. (kliksa)
bence çalışıyorsa almayın, o parayı vadeye koyun bozulduğunda alırsınız.

  • mesgul ve huzursuz  (24.05.15 18:00:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.