[]

seneye sınava girecek birine ne önerirsiniz

merhabalar. seneye üniversite sınavına gireceğim ve istediğim yer için tm3de en kötü ilk 3000'e girmem gerekiyor. ygs'ye bu senenin derslerinden vakit kaldıkça baktım ama artık düzene koymam gerekiyor, okul da bitti sayılır zaten. tecrübesi olan bir kişi yardımcı olursa çok sevinirim. nasıl çalışsam, nereden başlasam bilemiyorum. bir de son zamanlarda hiç çalışasım gelmiyor. var mıdır bunun da bir çaresi?




 
Bu yaz en zorlandığın 3 dersi bitir
eylülde dershaneye vs git

  • isimmisimyok  (24.05.15 14:38:23) 
kesinlikle ygs fen hariç ygsye çalışma direk lys aban. banada aynısını söymişlerdi saçma gelmişti. ama şimdi anlıyorum. okul sınavların bitmiştir karne gününe kadar. full ygs fen biter. sonra direk mat için simetri setten tm için uğur yayınlarından başlamalısın.


  • alp9900  (24.05.15 14:51:48 ~ 14:53:55) 
seneye dershaneler de kapanıyor işte, o çok kötü zaten.
mfyim normalde fenleri yaparım gibime geliyor ama yine de çalışmak lazım.tabii lafta olmuyor ne yazık ki..

  • vacigok  (24.05.15 15:03:10) 
Bu sene pekçok tm fen çalıştığı halde fen kısmını göremedi ygsde ben de dahil. Ales çıkmış sorular çöz türkçe için fulle yakın matematik yapanları türkçe ile geçtim ben bu sene türkçeye gereken önemi ver yani. Biraz da genel kültür istiyor artık sosyal kısmı onun dışında ygs çalışma çok rica ediyorum lys 2 3 ayda bitecek bir şey değil çünkü özellikle tm3 edebiyat istiyor biliyorsun 3 yılın edebiyatıni tekrar edebilirsin ya da cumhuriyete başlayabilirsin senin tercihin


  • kucukarabalikk  (24.05.15 16:05:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.