[]

Mesajları silmek istemiyorum, nasıl arşivlesem?

Annemin gönderdiği mesajlar var telefonumda ama yüzlerce. Telefonum pek kapasiteli değil, dolayısı ile sorun çıkarıyor mesjalar, ama silmek istemiyorum. Bir şekilde arşivlesem ama nasıl? Var mı bir öneriniz? Yoksa el ile tek tek yazacağım bir yere ama aynı olmayacak o şekilde.




 
Telefon markası? İnternet var mı yok mu vs. Az detay verseydiniz.


  • hadi hadi  (23.05.15 22:33:07) 
Marka modeli ne? Andoridlerde bir yedekleme yazılımı ile yedekleyebilirsin. Eski nokialarda ise nokia pc suite ile yedekleyebilirsin sanırım o yoksa rahat bir yöntemi vardır bulunmuştur tahminimce.


  • atom karincanin torunu  (23.05.15 22:35:03) 
Haklısınız. LG, modelini bir araştırayım. İnternet var mı derken kastettiğiniz bu ise eğer evet, kablosuz ağları algılıyor ve internete bağlanabiliyorum. Android telefon, ama hafızası o kadar kısıtlı ki herhangi bir uygulama indiremiyorum, whatsapp tamamını kapsıyor.

Edit; LG E400
  • stormborn  (23.05.15 22:36:11 ~ 22:36:57) 
O zaman yedekleme şekline göre uygun backup uygulamasını belirleyip whatsapp'ı silip onunla yedekleyeceksin.

Backup to gmail gibi gmail hesabınıza yedekleyenler güzel oluyor kullanışlılık yönünden ama bir de txt, pdf gibi yedekleyen uygulamalar da iyi olur
  • atom karincanin torunu  (23.05.15 22:43:22 ~ 22:44:50) 
atom karıncanın torunu; daha önce bir defa bu gıcık uygulamayı sildim, ancak sildiğim halde telefonun hafızasında yer açılmadı, sistemi sıfırlamak zorunda kaldım. Cevabınız için teşekkür ederim, gerçekten minnettarım, ama başka yolu yok mudur?


  • stormborn  (23.05.15 23:03:17) 
Hafızası nasıl çalışıyor bilmiyorum ama ayarlardan uygulamalara girip önbelleği temizle yapsanız falan?
Ya da şöyle bir şey var; yüksek ihtimal google play store vardır, bunu silin daha doğrusu güncellemesini kaldırın, isterseniz google play services'i de silin baya yer açılacaktır diye umuyorum o sırada işiniz görecek uygulamayı yüklersiniz.

Yine kullanmadığınız ama telefonun için de gelen ve kendini güncellenen uygulamalar da çok yer kaplar (facebook, varsa sinema, lg xyz falan).
  • atom karincanin torunu  (23.05.15 23:15:47) 
lg'nin kendi yedekleme yazılımı vardır belki. onu deneyin


  • argent dawn  (23.05.15 23:16:29) 
Ben sorunu bunlarla çözdüm: eksisozluk.com


  • sevgikusunkanadinda  (23.05.15 23:19:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.